E2a

Hoe maak je een bliksem bug lamp te maken

Lightning bugs zijn een van de meest interessante wezens in de planeet. Ze komen uit in de zomer en zijn zo leuk om naar te kijken. Zowel kinderen als volwassenen graag oppassen voor de vuurvliegjes en soms vangen.

Een bliksem bug lamp is een leuk project om te doen bij het vangen van deze bugs. Met een bliksem bug lamp, kunt u kijken naar de bugs op een nader standpunt en te observeren hoe ze oplichten in het donker. Toch moet vuurvliegjes niet gedurende een lange tijd. Voordat de nacht voorbij is, moet het loslaten van de vuurvliegjes waar ze thuishoren.

Volg deze snelle en eenvoudige stappen om uw vuurvliegjes te vangen en een bliksem bug lamp:

  • Bereid de materialen die u nodig heeft. Je hebt een zaklamp, een net, een vrijmetselaar pot, een spijker en hamer, stukjes gras, en een stuk fruit.
  • Bereid uw Mason Jar. Met behulp van je nagel en hamer, punch gaten door het deksel van de Mason jar voor de lucht in te ademen wanneer je de bliksem bugs binnen. Maak niet de gaten te groot, zodat je bliksem bugs niet kunnen ontsnappen doorheen.
  • Zorg voor een goede schuilplaats voor de vuurvliegjes. U wilt niet naar de bliksem bugs gekwetst omdat ze vertrekken wezens ook. Ze uit hun omgeving die spanning op de insecten, doe er een paar stukjes gras, en een stuk fruit naar binnen om een gezellige tijdelijke thuis te maken voor de vuurvliegjes.
  • Vang de bliksem bugs. Met behulp van het net, of zelfs uw handen - zeer zorgvuldig, vangen ongeveer tien bliksem bugs om uw lamp te laten branden. Lightning bugs liefde te verbergen, op plaatsen die warm, vochtig of hoog gras groeit rond te hebben. Doe de lichten uit buiten uw huis, zodat u niet weg te sturen van de vuurvliegjes. De bugs gebruiken hun lichten om te communiceren met elkaar, hen te misleiden om dichterbij komen door zwaaien je zaklamp op en neer, signalering alsof je een van hen. Bij het gebruik van je handen, zorg ervoor dat u niet de vuurvliegjes squish.
  • Breng de bliksem bugs. Cupping je handen, voorzichtig pak de bliksem bug of bliksem bugs als je kunt. Geef ze genoeg toelage om een beetje te bewegen en ademen, zodat je ze niet kwetsen in uw handen.
  • Zet de bliksem bugs in de stenen pot. Met de bliksem bugs in uw tot een kom gevormde handen vast en plaats de toppen van je vingers in de mond van de Mason jar. Langzaam laat de bliksem bugs uit je handen en in de pot door het losdraaien van de toppen van je vingers en laat ze door. Snel betrekking op de bovenkant van de Mason jar met een hand.
  • Sluit de metselaar pot. Nu dat je bliksem bugs veilig worden geplaatst in de pot, haal je hand en strak bedek deze met de deksel die u eerder hebt voorbereid. Schud de pot tot schrijnende de bliksem bugs te vermijden. Onthoud altijd dat u de bliksem bug lamp om ze te bekijken maken, niet te houden en hen te kwetsen.

Hoe maak je een bliksem bug lamp te maken. Bereid de materialen die u nodig heeft.
Hoe maak je een bliksem bug lamp te maken. Bereid de materialen die u nodig heeft.

Zet uw bliksem bug lamp in een donkere kamer, zodat u kunt zien haar gloed beter. Zet het op scherm en kijken naar de insecten rond te spelen in het kleine huis dat u voor hen gemaakt.

Voordat de nacht is door of de volgende ochtend vroeg

Voordat de nacht is door of de volgende ochtend vroeg, laat de bliksem bugs waar ze thuishoren. Houd de pot, zodat u kunt weer te vangen vuurvliegjes de volgende avond en maak een andere bliksem bug lamp. Zorg ervoor dat u de bladeren en het stuk fruit dat je zorgen voor de bugs te vervangen.