E2a

Hoe maak je een bloeiende zoetwater aquarium te stellen

Geweldig voor ontstressen en te ontspannen, een weelderige, gezonde zoetwater aquarium brengt rust in de ruimte die is ingesteld op in.There is iets aangeboren kalmerend als je ziet vissen van verschillende vormen en kleuren glijden geruisloos en sereen als het gedreun van het aquarium compressor zachtjes neuriet je mantra van ontspanning.

Natuurlijk is een deel van de Zen ervaring van het verzorgen van een aquarium is om te kunnen om dat te zetten op een zodanige manier dat het eenvoudig zal zijn te onderhouden en dat er weinig onderwater ecosysteem levend en bloeiend, terwijl te houden onder uw dak.

Hoe maak je een bloeiende zoetwater aquarium te stellen. Denk aan de grootte van het aquarium.
Hoe maak je een bloeiende zoetwater aquarium te stellen. Denk aan de grootte van het aquarium.

Hieronder vindt u enkele goede tips over hoe u uw zoetwater aquarium.

  • Denk aan de grootte van het aquarium. Het eerste wat je moet denken is de beperkte ruimte. Er zijn een heleboel verschillende groottes voor aquaria en het is best dat je de ruimte van mening dat u in uw huis om een aquarium te passen. Als je net begint, zou een bescheiden opgezet aquarium een 10 tot 20 liter is. Zorg ervoor dat u het meten van de aquarium u wilt krijgen in de winkel en een plaats voor het in uw huis te vinden voordat je het koopt. Als u wilt zorgen voor grote scholen vis of grotere ondermaatse vis, kunt u kiezen voor 50 tot 100 liter tank.
  • Denk aan de locatie van het aquarium. Je moet ook weten waar je aquarium te plaatsen. Het plaatsen van het in direct zonlicht kan het water te warm maken voor een aantal van de vis en kon verknoeien de verlichting cyclus van licht uw tank. Het is het beste dat je het aquarium op een plaats te situeren uit de buurt van direct zonlicht of zorg ervoor dat je gordijnen of jaloezieën op uw ramen. Je moet ook de tank zetten in een uit de weg plaats, zodat mensen niet botsen tegen het vaak.
  • Overweeg substraten. Substraten zijn in principe het grind of zand zet je op de bodem van uw aquarium. Begrijp dat het kiezen van de substraat dat gaat in uw aquarium is niet iets willekeurigs, je moet de verschillende soorten ondergrond die het beste is voor de vissen u wilt zorgen voor in uw aquarium te leren. Een overweging is de pH-waarde in het water die kunnen worden beïnvloed door het grind zet je inch Dus een beetje onderzoek te doen op uw vissen en de ideale omgeving voor hen om in te wonen
  • Beschouw het aquarium algemene netheid. Voordat je in je grind, planten en andere aquarium snuisterijen, zorg ervoor dat je wast ze grondig, zodat ze niet ziekte of parasieten te brengen aan uw vissen.
  • Denk aan de stikstofkringloop. Zodra u zet alles (met uitzondering van uw vissen) in de plaats, moet u toestaan dat de aquarium stikstofkringloop te voltooien. Dit kan tot zes weken, dus je moet geduld hebben als je toezicht op de pH, ammoniak, nitraat, nitriet en niveaus. Raadpleeg de normen in uw testkit instructies en als ze goed binnen een acceptabel bereik, kunt u beginnen met het plaatsen van uw vis binnen