E2a

Hoe maak je een collage van nieuwsberichten maken

Ooit de behoefte gehad om een statement te maken met kunst, maar hebben geen materialen bij de hand? Hoe zit het met het gebruik van de literaire woord en nemen in uw verspreide kranten en tijdschriften? Er zijn een paar ideeën in je hoofd dat kan worden op papier gezet, maar niets komt dicht bij de kunst van het kiezen van willekeurige koppen die boekdelen kan spreken van kleur, vorm en grootte. Een collage is een kunstwerk op zich, dat komt uit het behartigen van de dag en de tijd of plaats, evenals stemming en gedachte. Problemen / actuele gebeurtenissen, of een lucht advocacy is ook een groot thema op te houden voor een collage. Dus laten we beginnen met wat weinig, maar praktische materialen.

Hoe maak je een collage van nieuwsberichten maken. Het krijgen van een duidelijk beeld.
Hoe maak je een collage van nieuwsberichten maken. Het krijgen van een duidelijk beeld.
  • Wat u nodig hebt. Bereid oude tijdschriften, catalogi, brochures, kranten met leesbare print, lijm, kwast, een schaar, een pen of potlood, stok heerser, karton of voorraad-kaart, verf, Shellac spray.
  • Het krijgen van een duidelijk beeld. Het idee van een kop collage is eenvoudig te maken met woorden die je raken. Assimileren en scan uw leesmateriaal en denk aan het onderwerp bij de hand. Het thema ernstig kunnen zijn, of licht, afhankelijk van wat u wilt pakken. U kunt laat je inspireren door een foto of een roman die u het laatst lezen. Headlines kan inhouden pakkende zinnen die laat je aandacht op je werk. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, zeker als het een beeld gebouwd met woorden. Zinnen door elkaar met elkaar te verbinden in abstracte ideeën, maar de integriteit van het bericht met de inhoud. Uitsnijden van willekeurige woorden die slaan je kunt laten je in de stemming of beslissen over welke boodschap om te beginnen met.
  • Bereid de basis. Knip een stuk karton of voorraad-kaart. Een dikte van 1 "is voldoende om op te hangen. Wilt u een collage voor uw kamer, een voorraad-kaart is lichter in gewicht en gemakkelijk te verplaatsen of naar beneden te nemen als nodig is. De metingen die u mag aannemen, afhankelijk van de ruimte of plaats waar je wil worden weergeven van deze. Een grotere base betekent ook meer tijd nodig om bij te tanken. Op maat. Een rechthoekige of vierkante vorm is het beste voor een collage. Om op de creatieve kant kunt u een ronde vorm geven, hoewel een ontwerp moet gemakkelijk op het oog.
  • Het toepassen en ontwerpen. Nu het creatieve proces begint. De basis is nu het middelpunt van dit project. Om een duidelijke achtergrond wat op kleur rekenen door het schilderen van een bepaalde tint of het tekenen van een object achter de woorden. Eenmaal droog, kunt u nu kiezen woorden die u plakt vanuit een uiteinde of gebied van de basis. Zodra u beslissen waar een woord wordt geplaatst, wordt het thema ook overwogen. Willekeurige woorden kunnen breken of maken een collage. Te vereenvoudigen door lijmen op als je eenmaal bent zeker van de plaatsing van elke kop. Een goede manier om dit te doen is het regelen van uw wens de uitsparingen van woord en beeld gelijk. Als u tevreden bent met deze, afstand van een afstand te verzekeren van de juiste verhoudingen worden toegepast.
  • De finale. Nu dat je hebt is voldaan uitsnijden en het ontwerpen van dit kunstwerk, kunt u afdichten met Shellac spray om een glans / mat te verstrekken. Dit zal ook de bescherming van uw handwerk. Zorg er wel voor dat voorafgaand aan het toepassen van schellak, geen randen van het papier uit te steken, tenzij het opzettelijk gedaan om nadruk te geven. Probeer om te beoordelen of meer kleuren, afbeeldingen of woorden nodig zijn om een volledige impact te creëren. Vet woorden of een beroemd citaat kan een verschil maken.

Er is een vorm van expressie die kan detail het leven

Er is een vorm van expressie die kan detail het leven, evenementen, een bericht of een inspirerende of tot nadenken stemmende vraag. Al deze kunnen worden gesplitst in een kop collage. De grens aan wat je kunt maken van dit is zonder witrand. Om een oogopslag als dit kunstwerk te vangen kan leiden een tot een verschil te maken of een persoon het standpunt van veranderen. Waarlijk, een grote noot om de dag te eindigen met.