E2a

Hoe maak je een dier adoptie voltooien

Er zijn twee miljoen honden en katten in de Europa in afwachting van goedkeuring

Er zijn twee miljoen honden en katten in de Europa in afwachting van goedkeuring. Dit aantal stijgt elke seconde, tenzij je actie ondernemen en vandaag nemen een huisdier. Adoptie huisdier is goed voor je geestelijke gezondheid, vermindert stress, vermindert depressie, dwingt je om te oefenen, helpt je meer vrienden te maken, houdt eenzaamheid op afstand, en geeft je onvoorwaardelijke liefde. De edelste motivatie van alles is dat je bij het leven van een dier te redden.

Bij het overwegen van dierlijke goedkeuring, is het beter om naar een dierenasiel dan een fokker of een dierenwinkel omdat de voormalige geeft u toegang tot diensten en een verscheidenheid van rassen die allemaal zijn gespreid, gecastreerd, opgeleid en gevaccineerd ondersteunen.

Om te voltooien een dier adoptie moet je:

Hoe maak je een dier adoptie voltooien. Doe je huiswerk voordat het dalen door een dierenasiel: Bezoek websites speciaal opgemaakt om dierlijke adoptie te stimuleren.
Hoe maak je een dier adoptie voltooien. Doe je huiswerk voordat het dalen door een dierenasiel: Bezoek websites speciaal opgemaakt om dierlijke adoptie te stimuleren.
 1. Kiezen en beslissen over een zuivere of een gemengd ras.
 2. Doe je huiswerk voordat het dalen door een dierenasiel: Bezoek websites speciaal opgemaakt om dierlijke adoptie te stimuleren. Petfinder is een goede plek om te beginnen. Sturen duidelijk van websites die hoop op gemeenplaatsen op hun beschutte dieren als elk dier heeft unieke sets van goed en slecht gedrag, die je meteen zou moeten weten. Als dit u niet tevreden, dan kunt u uw vingers door een telefoonboek. Zelfs winkelcentra gedrag dier goedkeuringsgebeurtenissen dus dat is de moeite waard ook. Neem contact op met dierenasiel keuze en inlichtingen in te winnen over hun beleid op het huisdier adoptie, waaronder de terugkeer van een huisdier, terugbetaling, en het bepalen van een goede pasvorm voor hun huisdier en de vaststelling van huis. Toestemming te vragen om te komen en bezoek met leden van uw gezin.
 3. Vraag wat meer en doe je rondes. Wanneer je naar het dierenasiel, is dit de perfecte tijd om persoonlijk vragen over adoptieprocedures en gaan van kennel naar kennel. Maak notities terwijl je interactie met de dieren - gedragspatronen, dingen die je de eerste hand opmerkt, visuele aanwijzingen zoals blaffen, staart zweepslagen van links naar rechts, en algemene gelaat. Kennis te nemen van de fysieke set-up, milieu en de conditie van de dierenasielen en hoe medewerkers behandelen je, hun collega-stafleden, en de dieren.
 4. Gaan in de diepte. Vraag het asiel over de criteria en tests betrokken bij hun beslissing om een dier te laten adopteren, zoals bijten geschiedenis, vijandigheid, genetica, en als ze ooit hebben gezet een dier te slapen - het gebeurt - en het is onverantwoord om een onrustige of plaats stervende dieren voor adoptie.
 5. Vraag dier experts. Deelnemen aan dierlijke trainingen en spreken met een trainer wie u denkt dat maakt een goede bron / adviseur van vraagstukken met betrekking dierlijke goedkeuring, de beste en erger dierenasielen, samen met hoe je een dier voor adoptie kiezen. U kunt de trainer te nemen met u op uw bezoek aan dierenasielen voor de prijs van een consult vergoeding.
 6. Houd een open geest. Als je je kandidaat hebt geïdentificeerd, vraagt toestemming om het dier genomen uit de kennel te communiceren met je hebt. Gaan voor een korte wandeling terwijl je om je kandidaat kennen voor adoptie. Probeer hem huisdier om zijn reactie te testen voor u of als hij reageert vrolijk op je aanraking.
 7. Vraag het personeel als je hem kunt voeden. Wees op de uitkijk voor de bewaking van het gedrag of enige vorm van agressie naar u zodra u proberen om dichter bij hem terwijl hij eet.
 8. Vraag het personeel is kan je hem een speeltje om op te kauwen geven. Let op de zelfde soort gedrag als toen hij zat te eten.
 9. Vraag het personeel als je kunt met hem spelen. Zien of hij wordt erg agressief tijdens de speeltijd en als hij kan los te maken van de agressie als je eenmaal stopt met hem te spelen.
 10. Observeren als hij reageert op dezelfde manier waarop hij met je doet en andere vreemdelingen die voorbijgaan. Houd een scherp oog op de manier waarop hij reageert op kinderen het meest bijzonder.
 11. Als je een keuze hebt gemaakt en je hebt andere huisdieren thuis, vraag dan de shelter als je deze huisdieren kunnen meebrengen voor de kennismaking met het nieuwe lid van uw huishouden.

Nu bent u klaar om de adoptie papieren te tekenen en neem hem mee naar huis om een merk nieuw leven.