E2a

Hoe maak je een dop van de fles riem te maken

Een van de belangrijkste categorieën van de mode is-accessoires

Een van de belangrijkste categorieën van de mode is accessoires, en een van de meest cruciale en functionele accessoires is de riem. Riemen zijn uitgevonden niet alleen maar om een mode te verbeteren. Belangrijker zijn zeer functie is om de broek of blouse plaats te houden. Er zijn vele subcategorieën van riemen, en het merk, trend en stijl sterk bepalend zijn voor de kosten van de aankoop van een. Gelukkig zijn er manieren om riemen volgens uw budget. Echter, de beste optie is nog steeds gratis een! Leer hoe je een riem opgeknapt met alledaagse dingen als de fles caps alleen door de volgende eenvoudige stappen te maken!

1. Materialen. Vraag de volgende materialen.

Hoe maak je een dop van de fles riem te maken. Een van de belangrijkste categorieën van de mode is-accessoires.
Hoe maak je een dop van de fles riem te maken. Een van de belangrijkste categorieën van de mode is-accessoires.
  • Belt buckle
  • Kleine boor
  • Leren riem
  • Tang
  • Flessendoppen
  • Draad

2. Schoon te maken. Reinig de doppen met behulp van water en zeep. Zorg ervoor dat u de laatste sporen van frisdrank of alcoholische dranken uit de doppen te verwijderen. Vergeet niet dat u een hele gordel gemaakt van soda flessendoppen maken. Kleine insecten kan detecteren de collectieve geur van verkeerd gewassen flessendoppen, wat kan leiden tot een riem bedekt met kleine mieren die willen dat de zoete smaak van de oude frisdrank fles caps.

3. Droog. Droog de flessendoppen met een handdoek. Zorg ervoor dat u om in de hoeken en gaten van een fles dop.

4. Flatten. Hier krijg je een hamer en plat de fles caps. Doe dit door het plaatsen van de kap in een sterke en vlakke ondergrond. Voorzichtig hameren op de randen van de dop van de fles totdat het vlakker. Als je bekwaam met hamer werk, kunt u gebruik maken van een enkele slag naar de dop van de fles af te vlakken. Wees voorzichtig, echter, aangezien de doppen kan eigenlijk vliegen als je slaat het programma niet goed. Dit kan leiden tot verwondingen voor u of anderen om je heen.

5. Gaten. Boor twee gaten in de randen van de doppen. Zorg ervoor dat de gaten zijn uitgelijnd, omdat deze gaten wordt gebruikt om de band te hechten aan de doppen.

Met deze eenvoudige stappen.
Met deze eenvoudige stappen.

6. Bijvoegen. Boor gaten in de leren riem. Met behulp van de draad, lijn en bind de geboorde doppen op de leren riem. U kunt gebruik maken van dikke snaren in verschillende kleuren, toe te voegen aan de stijl van de band. Als u van plan over het gebruik van eenvoudige garen, is het het beste om het dubbele van de banden. U wilt niet naar de fles caps opnieuw bevestigen aan uw riem om zo vaak.

7. Riemen vast. Bevestig de gesp aan de riem wanneer u klaar bent met het opstellen van de leren riem met de doppen. Controleer om te zien of alle van de doppen goed zijn bevestigd door het schudden van de band een paar keer. Als de doppen goed zijn vastgezet, wordt de dop van de fles riem afgewerkt.

8. Dragen. Draag het en laat je nieuwe mode-accessoire uit!

Met deze eenvoudige stappen

Met deze eenvoudige stappen, kunt u een goedkope riem die kan laten zien uw creatieve sappen en alternatieve levensstijlen. Koppel uw dop van de fles riem met een tie-geverfd shirt of rok, en sommige hand geweven armbanden en enkelbanden. Of u kunt ook gaan voor eenvoudige, maar bizarre met een fundamentele witte tee en voorzien broek die ervoor zorgt dat uw doe-het-riem opvallen. Met de creativiteit om uw eigen fles dop riem te creëren, heb je waarschijnlijk ook de panache om het te dragen in stijl.