E2a

Hoe maak je een draagbare studio te leveren aan ebay objecten te fotograferen

Kasten in uw huis en dozen in uw zolders zijn allemaal tot de rand gevuld met dingen die je kunt verkopen. Wat zou de meest handige manier van het wegwerken van al dat spul afgezien van het hebben van een garage sale te zijn?

Met eBay, kun je verkopen vrijwel alles en nog wat onder de zon. Met de miljoenen mensen over de hele wereld die de website op zoek naar dingen die ze kunnen toevoegen aan hun collectie of dingen die ze gewoon nodig hebben of willen kopen, de website is uw beste optie.

Voor uw items te verkopen, maar het is ook belangrijk dat er een goede presentatie door middel van foto. Lees het volgende artikel om u te helpen het opzetten van een draagbare studio voor u om uw stukken te fotograferen op eBay met alleen het gebruik van een paar huishoudelijke artikelen:

1. U hebt de volgende materialen:
  • Een wasmand (de soort te krijgen zou degene die opduikt zijn). Deze zijn beschikbaar op 5€ -5€ per bij uw lokale winkels.
  • Verschillende gekleurde stof
  • Clip-lampen
  • Een schaar
  • Een digitale camera
Hoe maak je een draagbare studio te leveren aan ebay objecten te fotograferen.
Hoe maak je een draagbare studio te leveren aan ebay objecten te fotograferen.

2. Laat uw materiaal klaar en breng ze naar een gebied in uw huis waar u kunt werken. Bij voorkeur duidelijk een grote tafel en stel je spullen daar.

3. Open de wasmand en leg deze op zijn kant.

4. Gebruik de schaar aan een zijde van de korf uitgesneden. Zorg ervoor dat u alleen de ene kant snijden, anders zal het instorten.

Hoe maak je een draagbare studio te leveren aan ebay objecten te fotograferen.
Hoe maak je een draagbare studio te leveren aan ebay objecten te fotograferen.

5. Stel uw studio en gebruik de gekleurde stof aan de achterkant en de vloer te dekken. Zorg ervoor dat alle gebieden worden bestreken. Glad uit de stof om zo een schone look te creëren.

6. Verdeel de clip lampen gelijkmatig, zodat de post die wordt gefotografeerd zal goed komen verlicht.

7. Plaats een item in het midden van je studio. Om een goede foto te krijgen, sluit u in op het item.

8. U kunt de kleuren van de stof afhankelijk van de kleur van het item die u neemt foto's van. Zorg ervoor dat de items opvallen te allen tijde. Als het item is licht gekleurd, donkere tinten van stof te gebruiken, als het item is donker gekleurde, zal lichtere tinten van de stof juist versterken.

9. Je zou ook resulteren in goede foto's, als je nam foto's van alle kanten van het item om een duidelijker beeld te geven aan degenen die zullen worden bekijkt.

10. Nu u foto's van al je items genomen, bent u nu klaar om de foto's te uploaden naar uw computer.

Het is zo makkelijk om een geïmproviseerde studio voor de items die u wilt foto's van te nemen om te verkopen op eBay of om een andere reden. U zult verbaasd zijn over hoe goed de kwaliteit van uw foto's zal komen zodra u ze uploadt. Je zou zelfs nodig hebt om meer foto's te maken meteen omdat ze allemaal verkocht op het moment dat u ze heeft geplaatst. Houd uw studio klaar voor het fotograferen van uw eBay-objecten.