E2a

Hoe maak je een gepersonaliseerde fotomok creëren

Een gepersonaliseerde foto mok is een prachtig geschenk, niet alleen omdat je kunt het zien als een deel van uw dierbare servies of collectibles. Het is ook bijzonder omdat het kost moeite om er een te maken en het zal het beeld van de persoon die veel voor u belangrijk bevatten. Dit is zeker beter dan het nietje geschenken: vazen, foto albums en vele anderen.

U hoeft niet een ernstige kennis van aardewerk of glaswerk te kunnen om dit uit te trekken als je eenmaal al een mok beschikbaar. Wanneer u een gepersonaliseerde fotomok hebben als een geschenk voor uw vriend of familielid, zal die persoon een meer betekenisvolle koffie of een biertje ervaring.

U kunt reizen veel plaatsen om grondstoffen te krijgen

Hoe maak je een gepersonaliseerde fotomok creëren. Beslis over het ontwerp en de afmetingen.
Hoe maak je een gepersonaliseerde fotomok creëren. Beslis over het ontwerp en de afmetingen.

U kunt reizen veel plaatsen om grondstoffen te krijgen. Maar als je ervoor kiest om lokaal te doen, kunt u ook uw eigen mok, zonder zich zorgen te maken over het niet hebben van een korting. Het is het beste dat u de praktijk een mok uit het niets dat er eerst als het je eerste keer, zodat u niet hoeft te uw geschenk te maken als de werkelijke proefkonijn voor uw baanbrekende inspanningen.

Hier zijn de stappen in het creëren van een gepersonaliseerde fotomok:

  1. Beslis over het ontwerp en de afmetingen. Je moet eerst een aantal metingen en een passend ontwerp voor uw foto mok vinden. Een goede foto is er een die is goed zichtbaar op uw mok van uw keuze. En tegelijkertijd moet het persoonlijke en gedetailleerd met goede resolutie. Zorg ervoor dat u in staat zullen zijn om de details te zien van het afstemmen van de afmetingen van de gekozen afbeelding met die van de mok.
  2. Controleer het oppervlak van uw keramische mok. Probeer niet om een foto mok te maken als je geselecteerd mok heeft een zeer ruw oppervlak. Zorg ervoor dat de beker die je in je hand is glad en kunnen houden uw foto afbeelding.
  3. Koop een transfer papier. Dit is slechts betekent dat waar u de foto in uw computer over te dragen aan de mok.
  4. Test het afdrukken van de kleur papier op het transferpapier. Als u al tevreden bent met de afgedrukte afbeelding, een sticker met het transferpapier instructies te creëren.
  5. Opnieuw op te meten van de afmetingen van de sticker tegen de afmetingen van de mok. Positie van het ontwerp dienovereenkomstig en tijdelijk markeren de grenzen met een potlood of krijt.
  6. Hier krijg je een bak met water en plaats de sticker. Als de sticker voldoende wordt verzacht, haal het ontwerp.
  7. Plak de sticker is gedrukt of geschild kant en mok.
  8. Plaats de mok in de oven verder te stollen de combinatie.
  9. Laat de foto mok afkoelen en wikkel het.
U kunt reizen veel plaatsen om grondstoffen te krijgen. Controleer het oppervlak van uw keramische mok.
U kunt reizen veel plaatsen om grondstoffen te krijgen. Controleer het oppervlak van uw keramische mok.

U kunt in staat zijn om enige verdere experimenten met andere kleuren en designs later te maken. Net als veel andere vaardigheden, kan het maken van een foto mok gemakkelijk geleerd en het is zeer aangenaam om dat te doen. Het zal zeker verbeteren na verloop van tijd als het je lukt om toe te voegen in een betere kleurenprinters en verschillende merken van een transfer blad om te zien welke past bij uw behoeften de beste te testen.