E2a

Hoe maak je een gezicht als spiderman verf

Spiderman is een enorm populaire comic book gebaseerde actieheld

Spiderman is een enorm populaire comic book gebaseerde actieheld. Als je wilt om te kijken als Spiderman, maar hebben niet het gelaatsmasker, waarom dan niet schilderen het op plaats? Met een paar basiskleuren, dan kunt u uitzien zwemvliezen held in een kwestie van minuten! Hier ziet u hoe een gezicht als Spiderman schilderen.

Hoe maak je een gezicht als spiderman verf. Zoek een foto te kopiëren.
Hoe maak je een gezicht als spiderman verf. Zoek een foto te kopiëren.
  • Zoek een foto te kopiëren. Voordat u aan de slag, zal het u helpen enorm als je een foto van Spiderman te krijgen, zodat u kunt kopiëren. Krijg een stripboek, een krant strip of download een foto van het internet, zodat je een idee hebt hoe precies het gezicht van Spiderman is gedaan.
  • Trek haar uit je gezicht. Als je pony, is het best om het te krijgen van je gezicht. Gebruik een hoofdband of trek geen haar dat is voor je gezicht, vooral het voorhoofd. Als onderdeel van uw voorbereiding, is het best je gezicht verf uit te brengen. Zorg ervoor dat de schmink je gebruikt is hypoallergeen. Je zal wat applicator sponzen en een penseel nodig om de lijnen te maken rond het gezicht. Voor de verf, moet u twee kleuren alleen: rood en zwart.
  • Begin met de rode basis. Met je spons applicator, gelden de rode schmink over je hele gezicht. Houd de ruimte rond de ogen vrij. Spidey's ogen worden afgebakend, zodat u niet wilt dat in die ruimte op te vullen. Raadpleeg de foto om het goed te krijgen.
  • Verdeel je gezicht in acht kwadranten. Dep uw smal penseel in de pot van zwarte verf. Trek een verticale lijn van de top van je voorhoofd in het midden van je gezicht. Vervolgens moet je een horizontale lijn van de ene kant van het gezicht naar de andere te maken. Plaats de lijn onder de ogen. Je hebt nu vier kwadranten. Tenslotte trekken twee diagonale lijnen op het gezicht om een X vormen, waardoor het gezicht snijden in acht secties.
  • Teken de ogen. Het is tijd om de grens die ervoor zorgt dat de ogen van Spiderman te schilderen. Vind het einde van de wenkbrauw en trek een licht gebogen lijn van de punt van de wenkbrauw naar beneden totdat het voldoet aan de horizontale zwarte lijn. Herhaal hetzelfde voor het andere oog.
  • Maak het web. Je bent bijna klaar! Met je penseel en lege verf, trek bogen tussen de ruimten van de rechte lijnen. Dit zal een web-patroon op het gezicht te maken. Probeer het beeld sample die u hebt gekopieerd, maar maak je geen zorgen als je alleen kunt doen twee gebogen lijnen per kwadrant. Voor jongere kinderen, het is echt moeilijk om veel te doen, omdat hun gezichten zijn zo klein.

Als je eenmaal weet hoe dit te doen

Als je eenmaal weet hoe dit te doen, kan je het op je gezicht of de gezichten van andere kinderen te kijken als Spiderman schilderen. Het is leuk en verschillend. Het duurt slechts een paar minuten te veranderen in deze superheld karakter, dus ga je gang! Probeer het op uw volgende verjaardagspartij, of doe het voor Halloween. Kinderen zullen zeer vermaakt bij het idee van het draaien in deze superheld. Om de look compleet, hebben de kinderen don een Spiderman kostuum ook!