E2a

Hoe maak je een podium aanwezig te zijn tijdens de drie nummers sets

Stage aanwezigheid is het vermogen van een kunstenaar aan zijn publiek de aandacht te vangen. Het publiek reageert op de uitvoerder afhankelijk van hoe hun gevoelens te verbinden met de energie van de performer op het podium. Sommige mensen lijken te hebben van nature de kracht om dit te doen. Voor sommige kan het niet zo gemakkelijk, maar het is niet moeilijk om niet leren.

Stage aanwezigheid kan worden ontwikkeld door middel van gebaren de uitvoerder van de

Hoe maak je een podium aanwezig te zijn tijdens de drie nummers sets. Draag iets comfortabel.
Hoe maak je een podium aanwezig te zijn tijdens de drie nummers sets. Draag iets comfortabel.

Stage aanwezigheid kan worden ontwikkeld door middel van gebaren de performer, toon van de stem en de kwaliteit, en dergelijke. Wanneer u op het podium, het publiek al is gericht op u, wat u hoeft te doen is om hun aandacht te houden op je. Bedenk dat uw publiek de kleinste dingen die je op het podium ziet.

Dus hoe ga je vastleggen en houd je de aandacht vast? Volg deze stappen.

  • Praktijk. Alvorens in te gaan op het podium, zorg ervoor dat je genoeg praktijk gehad, niet alleen met de rest van de artiesten, maar door jezelf. Probeer staande voor een spiegel en zingen uw stukken. Oefenen totdat u zich gerust kijken naar uzelf en begin de smaak wat je ziet. Dit zal helpen om uw vertrouwen.
  • Let op. Zoals wat de meeste vechters doen voordat hun grote wedstrijd, kijken naar andere performers op het podium doen hun ding. Zie wat je wilt en niet graag over hun prestaties en deze vergelijken met wat je doet. Maak notities en krijgen ideeën over hoe u deze van toepassing zijn op uw prestaties om het interessanter maken.
  • Draag iets comfortabel. Wanneer op het podium, iets comfortabel om te dragen. Als u verplicht om een kostuum te dragen, zorg ervoor dat u zich kunt verplaatsen in en dat je niet het gevoel ongemakkelijk. Vraag of je kunt aanpassingen maken als je je beter voelt. Vergeet echter niet dat wat je draagt zegt veel over jou. Draag iets past bij de stukken die je zal zingen.
  • Maak oogcontact. Maken oogcontact met uw publiek zal hen helpen verbinden met je mee. Het zal laten zien dat je oprecht bent en dat u wilt dat ze voelen wat je voelt en denkt wat je denkt. Vergeet niet, je ogen laat je diepste gevoelens. Wanneer u het nummer voelt, dan maak je het publiek voelen met je mee als je kijkt in hun ogen.
  • Gebruik lichaamstaal. Je hand gebaren en lichaamstaal kunnen aanvullen of benadrukken je liedjes. Maak de juiste handgebaren en bewegingen van het lichaam op basis van de nummers die u zal uitvoeren. Echter, je moet niet overdrijven. Overdreven beweging van het lichaam kan wijzen op ongemak en kan onhandig uitzien op het podium. Als u zich verplaatst te veel, kan uw publiek moe van het verplaatsen van hun zicht van het ene punt naar het andere.
  • Praat met uw publiek. Hoewel uw publiek zal verwachten u te horen op het podium zingen, moet je met ze praten ook. Vertellen hoe je je voelt op uw publiek, dank hen voor het samenvoegen van u of delen iets over de stukken die je zingt - waarom je hebt gekozen die stukken of die ze schreef en het verhaal erachter, wat dan ook.

    Maak uw publiek te begrijpen kun je beter door hen te laten in je leven een beetje. Er is geen noodzaak om hen te vertellen over uw familiegeschiedenis en wat al niet, maar delen een beetje iets, zodat in ruil daarvoor krijg het gevoel dat ze je kan vertrouwen. De meeste van hen misschien wel delen hetzelfde verhaal als de jouwe en dan zullen ze aansluiten beter.

  • Vraag uw publiek om deel te nemen. Vooral in meer bekende liedjes, uw publiek om mee te zingen en met u of om mee te dansen op het lied aan te moedigen. Mensen voelen zich meer verbonden als een voorstelling is interactief in plaats van een manier. Het maakt niet uit hoe groot of klein uw publiek is, de prestatie wordt meer intieme als iedereen aandelen op het moment.

Zoek vertrouwen in je

Zoek vertrouwen in je. Het zal u niet uitvoeren als je niet het talent voor. Je bent goed in wat je doet, maar op het podium genieten en het zal afgeven dezelfde uitstraling aan uw publiek zeker.