E2a

Hoe maak je een stethoscoop omslag maken

Een stethoscoop dekking zal nooit falen als een geschenk aan een verpleegkundige of arts die u wellicht weet. Echter, het kopen van een commercieel gemaakt ene kost je wat geld. Om de ontvanger te laten weten dat uw gift is niet uit uw zak, maar uit je hart, kun je hem of haar maken een stethoscoop cover die echt kan worden gewaardeerd. Hier zijn een aantal stappen in het maken van een.

Hoe maak je een stethoscoop omslag maken. Verzamel de benodigde materialen.
Hoe maak je een stethoscoop omslag maken. Verzamel de benodigde materialen.
  1. Verzamel de benodigde materialen. De materialen die we nodig zijn: de stof of doek dat wordt gebruikt als het deksel, schaar, patroonnet (kranten of dergelijke), potlood, draad (bij voorkeur een een kleur die voor het gewenste doek), ¼ inch breed elastiek, biaisband, snaps en naaimachine. Leg ze opzij in voorbereiding.
  2. Let op de lengte van de stethoscoop. De gebruikelijke lengte van stethoscoop is ongeveer 34 cm, met een breedte van ongeveer 12 cm. Echter, kunt u overwegen deze aan te passen, indien de parameters van de stethoscoop van de ontvanger zijn niet de gebruikelijke lengte.
  3. Maak het patroon. Schets de patroon van de stethoscoop in een schetsen of grafieken papier met een potlood. Teken het ontwerp (een Y-vormig). Maak de juiste en noodzakelijke berekeningen van de andere belangrijke onderdelen van de schets.
  4. Knip de overeenkomstig de ingestelde parameters. Echter, niet knip de sketch. Knip de in een vierkant met de juiste lengte en breedte. Dit is om rustig ongelukken die kunnen gebeuren tijdens het naaien te vergemakkelijken. Na dit te doen, ijzer op de stof.
  5. Knip het patroon uit met een toelage van een halve centimeter. Zet deze uitkering in alle kanten van het patroon. Vouw de doek in de helft, en druk vervolgens op grondig.
  6. Maak de behuizing van het elastiek. Draai de stof om en naai een deel van de emissierechten aan de ruwe delen te dekken. Nogmaals wafeltangbekleding, ditmaal de zijkanten van alleen de stof. Vervolgens volledig afdichten van de naad om de behuizing te maken voor het elastiek. Druk nogmaals op om de genaaide zijden beveiligen.
  7. Bereken de lengte van de benodigde elastische. Dit kan door eerst een veiligheids-speld aan het andere uiteinde van de elastische teneinde de montage van het elastiek in de behuizing te vergemakkelijken. Niet verdraaien of het elastiek uit te breiden tot een exacte berekening van de lengte die u nodig hebt.
  8. Doe het naaien aan de andere kant. Na het doen hetzelfde wat je deed op de eerste zijde u gewerkt, gelden een naad afwerking.
  9. Naai zitten en voer het biaisband geconfronteerd. Plaats de rechterkant van de tape om de complementaire zijde van het weefsel. Doe hetzelfde met de randen. Na het naaien, trim de onnodige bureaucratie.
  10. Zet de kiekjes op. Gebruik je hand bij het naaien de vastgeklikt. Dit zal de stethoscoop vast te zetten. Naai omlaag vier kiekjes rond de basis. Ze moeten gelijk worden afstand van elkaar.

Zodra u klaar bent met het naaien van de gehele, probeer het op een stethoscoop

Zodra u klaar bent met het naaien van de gehele, probeer het op een stethoscoop. Controleren op eventuele gemiste plekken en steek de open ruimten. Druk op om het voller te maken. U kunt gepersonaliseerde steken en versieringen toe te voegen aan uw afgewerkt product. Uw ontvanger zal zeker worden geraakt aan het hart omdat je een van een soort gave.