E2a

Hoe maak je een veldgids voor fossielen kiezen

Een veld gids is een grote bron van informatie voor de identificatie van planten

Een veld gids is een grote bron van informatie voor de identificatie van planten, dieren, of andere voorwerpen in de natuur gevonden. Het heeft meestal foto's of illustraties, beschrijvingen, feiten en interessante informatie. Veld gidsen, zoals de naam al doet vermoeden, worden meestal veroorzaakt door de betrokken partijen om de omgeving of 'veld', waar vindt u de objecten die moeten worden bestudeerd.

In het leren over en studeren fossielen, een veldgids is een essentieel instrument. Bij het kiezen van een veld gids voor fossielen, moet u de volgende in gedachten houden.

Hoe maak je een veldgids voor fossielen kiezen. Zoek er een die is makkelijk te lezen.
Hoe maak je een veldgids voor fossielen kiezen. Zoek er een die is makkelijk te lezen.
  1. Zoek er een die is makkelijk te lezen. Dit is vooral belangrijk als je een newbie op het gebied van de paleontologie.
  2. Kijk voor een fossiel veldgids die gedetailleerde tekeningen of hoge kwaliteit foto's heeft. Deze beelden moeten begeleiden verwijzingen of beschrijvingen.
  3. Kies een veldgids die specifiek zijn voor locatie die u bezoekt. Verschillende fossielen zijn te vinden op verschillende locaties. Als u een veld gids voor fossielen die specifiek zijn voor uw locatie te vinden, dat zou een grote hulp. Bijvoorbeeld, als je studeert fossielen in de staat Pennsylvania, kunt u kopen de veldgids "Fossiele Verzamelen in Pennsylvania." Texas verzamelaars zullen profiteren van "A Field Guide to Fossielen van Texas." Als u in de Mid-Atlantische regio, "Fossiele Verzamelen in de Mid-Atlantische staten: Met Gemeenten, Verzamelen Tips en Illustraties van meer dan 450 fossielen" is een nuttig keuze. U kunt ook baseren uw keuze van fossiele veld gidsen op een bepaalde periode of tijdperk en op de soorten die je bestudeert.
  4. Blader door de informatie en beslissen of het antwoord op uw behoeften. Als u net begint uw ontdekkingstocht van fossielen, zorg ervoor om een veldgids te krijgen met gedetailleerde informatie over hoe goed uitpakken fossielen en manieren om deze te behouden. Een ervaren verzamelaar van fossielen zal meer profiteren van een veldgids omgaan met "zeldzame of moeilijk te vinden fossielen."
  5. Zoek een leeftijd passende veldgids. U vindt veldgidsen speciaal geschreven voor kinderen in de leeftijd van 9 - 12 jaar. "Fossiele Detective 'en' Fossiele (DK Eyewitness Books)" zijn twee interessante gidsen voor deze leeftijdsgroep. Aan de andere kant, zullen oudere lezers profiteren van veldgidsen als "National Audubon Society Field Guide to Noord-Europese Fossils" en "Discovering Fossils: Hoe te vinden en identificeren overblijfselen van de prehistorische verleden (Fossielen & Dinosaurs)."
  6. Selecteer een gids die is draagbaar. Een veldgids fossielen is bedoeld te worden gebracht om de locatie van de fossielen. De gebieden waar deze fossielen te vinden zijn meestal stoffig en blootgesteld aan de elementen. Daarom moet u een veldgids die u gemakkelijk kunt dragen en een die is duurzaam. Een die je rugzak of sling bag past moet prima.
  7. Vraag naar aanbevelingen. Vraag advies van meer ervaren fossiele verzamelaars, jagers of paleontologen. Vind ze in uw school of in internet forums en vraag hen welk veld gidsen ze kunnen aanbevelen.

De wereld van de paleontologie is een venster op het verleden

De wereld van de paleontologie is een venster op het verleden. Het geeft belangrijke informatie over de evolutie en de ontwikkeling van de planeet en haar bewoners. Of u nu een beginner of een doorgewinterde paleontoloog, is er een veld gids voor fossielen voor je.