E2a

Hoe maak je een vitrine te bouwen van plastic

De leeftijd van kunststof heeft een heleboel veranderingen in de dag-tot-dag boodschappen doen. Met zijn ontelbare vormen en toepassingen, kunt u nooit een plaats zonder plastic. Onder zijn vele toepassingen is een vitrine. Een vitrine gemaakt van plastic wordt meestal gezien in de winkels en verzamelaars 'tentoonstellingen. Het is handig, duurzaam, gemakkelijk te reorganiseren, en wordt geleverd in verschillende aantrekkelijke verschijningen. Het bouwen van een vitrine van plastic is eenvoudig. Alles wat je nodig hebt is basiskennis bij het verbinden van plexiglas aan de andere benodigde materialen. Hier is hoe.

Hoe maak je een vitrine te bouwen van plastic. Ken het doel van uw vitrine.
Hoe maak je een vitrine te bouwen van plastic. Ken het doel van uw vitrine.
  • Ken het doel van uw vitrine. Verzamelaars gebruiken voor het weergeven van verzamelingen. Winkels gebruiken voor producten te koop, terwijl sommige huizen gebruiken als een plank voor een georganiseerde opslag. In uw geval, wat is uw vitrine gaat worden voor?
  • Bepaal het ontwerp van de vitrine. Als u een onderzoek van de verschillende vitrines op het web te doen, zou je een verscheidenheid van ontwerpen, maten en vormen. Ontwerpen hangt af van het doel van de zaak. Als wordt verwezen naar poppen weer te geven, dan moet je waarschijnlijk overeenkomen met het uiterlijk van de poppen.
  • Verzamel alle benodigde materialen op een plek voordat u begint. Bevestig een gespecialiseerde mes voor het snijden van plexiglas, plexiglas, plakband, hete lijm of epoxy en acryl cement. Ga naar een lokale hardware winkel, en zoek hulp bij het kopen van de juiste materialen voor het project.
  • Meet de plexiglas volgens uw gewenste afmeting van de zaak. Voor uw gemak, moet u schatten het aantal, de grootte, maar ook de vormen van de dingen die je zet in de behuizing. Elke kant moet gelijke afmetingen. Stel, in dit project, dat een vierkante vitrine is uw doelgroep, dan moet u 6 vierkantjes die van dezelfde meting te meten. Wees voorzichtig wanneer u dit doet. Het uiterlijk van de zaak zal sterk afhangen van de nauwkeurigheid van uw meting.
  • Met behulp van een mes het plexiglas gesneden in vierkantjes. Snijden plexiglas kan een beetje moeilijk zijn. U kunt leg de plexiglas plaat op een vlakke ondergrond voor een meer stabiele greep, of u kunt hulp vragen van een vriend naar de andere kant te houden voor je. Maak je geen zorgen over de ruwe randen, je zal hebben om het glad te strijken in de volgende stap.
  • Gladde ongelijkmatige randen met een grove sheet of schuurpapier om het plexiglas een gelijkmatige afwerking. Vermijd afronding het frame, zodat je nauwkeurig kan bevestigen alle randen.
  • Sluit alle bladen. Monteer het plexiglas in de vorm van een doos en door de rand te samen de platen met een plakband. Dit is slechts tijdelijk hechten vellen, zodat u in staat bent om verdere correcties te maken als dat nodig is.
  • Na het maken van de noodzakelijke aanpassingen, kunt u nu de uiteindelijke bijlagen. Knijp botcement in een kleine schotel. Breng een beetje van het cement aan alle randen na het losmaken van de band voorzichtig. Dit dient geleidelijk te gebeuren totdat je denkt dat het stevig is.
  • Laat het drogen voor twee dagen om een goede hechting te krijgen.

De ene ook hier is een standaard formeel vitrine voor boeken

De ene ook hier is een standaard formeel vitrine voor boeken, speelgoed en gereedschap. U kunt altijd de nodige aanpassingen en versieringen voor uw eigen persoonlijke stijl. Veel plezier!