E2a

Hoe maak je een zelfgemaakte foto mini - studio te maken

Sommige beginnende fotografen te huren studio tijd om foto's te maken

Sommige beginnende fotografen te huren studio tijd om foto's te maken. Dit kan behoorlijk duur zijn en je zou moeten houden aan een strak schema om alle foto's die je wilt en nodig hebt voor de studio tijd is voorbij. Een alternatief voor deze is het maken van uw eigen mini-studio setup thuis. Dit bespaart u meer geld en je hebt de hele tijd op te zetten. Volg de eenvoudige instructies hieronder om te weten hoe je je eigen zelfgemaakte foto mini-studio te maken.

Hier zijn de instructies die u kunt volgen om te weten hoe u uw eigen zelfgemaakte foto mini-studio te maken:

  • Materialen die u nodig hebt. Je hebt een paar materialen om uw eigen foto mini-studio. U vindt de meeste van deze items thuis. U moet dozen, karton, 3 bureaulampen, tape, calqueerpapier en schaar. U kunt ook gebruik maken van effen of patroon dekens als achtergrond voor de studio. De keuze is aan u.
  • Snijd kartonnen dozen. Snijd de zijkanten en bovenkant van de doos. Als u zich snijdt, volg gewoon de omtrek in elke kant van de doos. Deze gaten zullen dienen als de belangrijkste frame voor uw mini-studio. U kunt gebruik maken van een mes als de doos is te moeilijk om te knippen met een schaar.
  • Plaats calqueerpapier. Meet hoeveel calqueerpapier je nodig hebt voor elke zijde van het vak dat je nodig hebt om te dekken. Strek het overtrekpapier over de gaten die knip je uit en zet het vast met plakband. Het blad van calqueerpapier kunnen ze helpen om het licht wanneer u het instellen van de lampen.
  • Stel achtergrond. Gebruik de dekens of de stof die je hebt als achtergrond. Plaats het op de achterzijde van de doos en zet de plaat met een nietmachine of pennen om de achtergrond te vergrendelen. De meest fundamentele achtergrond u kunt gebruiken is een effen wit of zwart blad.
  • Stel lichten. Gebruik de lampen die je moet instellen van de verlichting. Het zal helpen als u een proefpersoon, zoals een beeldje of een knuffel. Plaats uw proefpersoon in de doos als u de positie van de lampjes om je te zien hoe je de lichten aan te passen aan de aard van de verlichting die u wilt bereiken.
  • Experiment. Zet de lampen in verschillende posities, zodat u kunt experimenteren met de verlichting en het bereiken van de verschillende soorten foto's. U kunt ook studeren ander licht setups om harde schaduwen die de foto kan verpesten elimineren. Zie wat het beste werkt voor het onderwerp dat u aan het opnemen bent.

Hoe maak je een zelfgemaakte foto mini - studio te maken. Materialen die u nodig hebt.
Hoe maak je een zelfgemaakte foto mini - studio te maken. Materialen die u nodig hebt.

Dit zijn de eenvoudige instructies die u kunt volgen als je wilt om een zelfgemaakte foto mini-studio aan huis te maken. De stappen zijn heel eenvoudig te volgen en je zult in staat zijn om verschillende soorten opstellingen te maken. Kijk voor items in het huis dat u kunt gebruiken voor uw fotostudio, zoals rekwisieten, verschillende kleuren van cellofaan en andere items. Praktijk schieten elke dag, zodat u kunt uw vaardigheden te verbeteren als fotograaf.