E2a

Hoe maak je een zoutwater aquarium te verwarmen

Vissen en zeedieren in het bijzonder in het zoute water omgeving meestal niet de mogelijkheid om te verhogen of hun temperatuur te verlagen in kunstmatige habitats als een aquarium. Dit is waarom het belangrijk is dat je apparatuur geïnstalleerd thuis verwarmen als u een zout water aquarium. In het wild habitat, de warmte van de grond onder de oceaan houdt de vissen in de zee op het juiste niveau van de temperatuur. Wanneer u een aquarium, in gedachten te houden dat u deze zeedieren zetten in een habitat dat van nature niet voorzien verwarmen voor hen. Vergeet niet deze dingen in het verwarmen van uw zout water aquarium:

  • Klik hier voor de juiste soort verwarmingsapparatuur voor uw aquarium. Er zijn 3 basistypen van aquarium verwarmers. Deze zijn:
  • Hang-on-tank stijl, die algemeen minder efficiënt omdat het niet volledig ondergedompeld in het water.
  • Submersible verwarmingselement, dat efficiënter, omdat het volledig ondergedompeld in het water waardoor het functioneren van kracht.
  • Verwarming kabelsysteem. Dit is het type van verwarming die u installeert onder het grind van uw aquarium. Dit is niet aan te raden in rif systemen.
  • Kies de kachel die een verwarming buis eventueel samen met de hoogte van uw aquarium tank bevat. Aangezien de warmte meestal stijgt, zal een kortere buis niet zo efficiënt als de buis die direct is afgestemd op een kubieke meter grootte.
  • Lees de instructies goed op uw CV-handleidingen. Als je de temperatuur te hoog is, zal de vis sterven, maar uw aquarium glas niet alleen kunnen breken en breken in de hitte ook. Controleer altijd de specificaties van de fabrikant en zorgen ervoor dat u de juiste verwarmingstoestellen die voor uw aquarium grootte. Gebruik geen grote kachel voor een klein aquarium. Beschouw het volume van de capaciteit van uw tank. Het zal beter zijn om een professional te raadplegen als u twijfelt over welke verwarming te gebruiken.
  • Vergeet niet om uw kachel ontkoppelen wanneer u werkt op uw aquarium of wanneer u het schoonmaakt. Het zal veiliger zijn voor jou en de vis.
  • Houd een dompelpomp thermometer in uw aquarium, zodat u kunt bijhouden als uw kachel is goed draait of als het gestopt. Uw zout water aquarium temperatuur moet tussen de 75 º F tot 77 graden F, de beste temperatuur te houden in uw aquarium. Andere liefhebbers kan aanbevelen verhogen tot 80 graden F, die nog steeds in de aanvaardbare verwarming niveau. Zorg ervoor dat u een aquarium professional te raadplegen als u twijfelt over uw verwarmingsinstallatie voorkeuren.

Zout water mariene leven is een schoonheid om naar te kijken

Hoe maak je een zoutwater aquarium te verwarmen. Verwarming kabelsysteem.
Hoe maak je een zoutwater aquarium te verwarmen. Verwarming kabelsysteem.

Zout water mariene leven is een schoonheid om naar te kijken, zeker als je ziet alle zeedieren zwemmen samen in scholen en in verschillende kleuren. Het is een prachtige wereld die de mens alleen maar kan kijken en zien, tenzij u gebruik maken van duikuitrusting en ademen onder water. Mensen moeten genieten van de zee leven en het behoud van hun natuurlijke habitat. Het aquarium kan een goede replica van hun habitat, maar we moeten niet vergeten om het wild te behouden ook.