E2a

Hoe maak je miniatuur dieren maken

Hoewel veel mensen dol op huisdieren

Hoewel veel mensen aanbidden huisdieren, veel begrijpen ook de verantwoordelijkheid en de extra kosten die men oploopt bij huisdieren te houden. Huisdieren dienen te worden verzorgd, moeten ze worden gevoed en speelde met. Dit is de reden waarom het hebben van een huisdier is iets dat niet kan te praktisch voor iedereen, ondanks zijn of haar liefde voor dieren. Een gemakkelijke manier om een 'huisdier' thuis te krijgen is door het maken van miniatuur dieren. Er zijn een aantal materialen die kunnen worden gebruikt bij het creëren van deze diertjes. Ze kunnen worden gemaakt van papier, vilt en andere materialen

Bereid uw bureau

Hoe maak je miniatuur dieren maken. Bereid uw bureau.
Hoe maak je miniatuur dieren maken. Bereid uw bureau.

Bereid uw bureau. Omdat je gaat werken met klei, is het belangrijk dat u uw tafel beschermd. Deze manier hoef je niet vernietigen van het oppervlak. Dit kan worden gedaan door het te bedekken met krant.

Design. Stel je wat je zou het dier willen zien. U kunt dit doen door gebruik te maken van het dier op een stuk papier. De mate van detail die je plaatst is aan jou. Er wordt gesuggereerd dat je werkt met iets dat je vertrouwd mee bent. Deze schets zal dienen als een leidraad tijdens het werken op het creëren van uw miniatuur dier. Als u niet beschikt over een idee op de geest, dan kun je inspiratie uit televisie, internet of zelfs de levende dieren die je ziet in de buurt.

Selecteer de kleuren

Selecteer de kleuren. Als je eenmaal hebt besloten wat uw dier eruit zal zien, is de volgende stap voor u te doen is het identificeren van de klei kleuren die u gaat gebruiken om eraan te werken. Er zijn een aantal kleuren om uit te kiezen en uw keuze zal worden gebaseerd op uw voorkeur. U kunt creatief te zijn in het maken van uw kleur selectie. U kunt zelfs kiezen om te spelen met verschillende kleuren te gebruiken voor de verschillende lichaamsdelen van het dier.

Hoewel veel mensen dol op huisdieren. Design.
Hoewel veel mensen dol op huisdieren. Design.

Mold de klei. Wordt gemonteerd en de verschillende delen van de miniatuur dier. Behandel deze net zoals u zou werken op klei. U kunt eerst werken aan het hoofd, en dan het lichaam en tot slot de armen, benen en andere details. Beslissen over hoe groot het dier zal zijn is aan jou. Zodra alle onderdelen klaar zijn, kunt u doorgaan met ze samen om het dier te vormen.

Bak het

Bak het. Zodra u klaar bent, de finishing touch aan uw artwork is om bakken. Dit stelt u in staat het behoud van uw miniatuur dier. Zet de oven op ongeveer 250 graden en bak de klei voor ongeveer 15 minuten. Baktijd hangt natuurlijk af van hoe groot en hoe dik het stuk klei. Hoe dikker en groter, dan hoe langer het duurt om te bakken.

Het maken van miniatuur dieren is een leuke activiteit die kan worden gedaan door de hele familie. Zelfs kleine kinderen kunnen worden gevraagd om te helpen bij het maken van deze activiteit. Ze kunnen worden gebruikt als spel dingen, inrichting en zelfs handgemaakte geschenken te geven. Ga je gang en nu maak je eigen beestjes.