E2a

Hoe om creatief te zijn met aquarium decor

Een aquarium is een prachtig hulpmiddel voor het verlichten van stress en kalmerende je zenuwen. Het kan u uren van fascinatie en kalmeren je geest na het werk een dag hard als u kijken naar het aquarium bewoners fladderen over, achtervolging en verbergen. Het creëren van een prachtige onderwater landschap in uw aquarium kan zeer lonend zijn voor u en uw water levende huisdieren. Hier zijn een aantal creatieve ideeën om u te helpen te komen met je eigen aquarium landschap.

  • Zoek naar monsters van goede aquarium instellingen online en uit boeken en tijdschriften. U vindt goede referentie materiaal van National Geographic Magazine ook. Deze grote onderwater foto's kan je een vrij goed idee over hoe de natuurlijke habitat voor aquariumvissen eruit ziet.
  • Bekijk de verschillende materialen die beschikbaar zijn om te gebruiken als substraat. Dit is het materiaal dat u gebruikt om line-up de basis of bodem van het aquarium. De meest voorkomende materialen die gebruikt worden zijn grind en wit zand. U kunt echter ook gebruik maken van gekleurde knikkers, gekleurd glas in verschillende vormen en kiezels.
  • Rivier stenen, rotsen en synthetische drijfhout zijn ook interessant decor stukken voor het aquarium. U kunt ook sommige rotsformaties die lijken op die onder de zee door lijmen rotsen van verschillende maten en vormen met siliconenkit voor natte ruimtes. Gebruik niet te veel grote decorstukken, zodat u niet bevolken het aquarium. De vissen moeten een plek om te verbergen maar ze moeten ook een aantal zeer grote ruimtes te zwemmen over.
  • Get some aquariumplanten en verankeren ze met keien en rivierstenen. Streef ernaar om de plaatsing van elk stuk zo natuurlijk uitziende mogelijk te maken. Raadpleeg onderwater scènes die u hebt gevonden op het web of in boeken en tijdschriften. Plaats grote rotsen op de ene kant, maar heel s afstand van het aquarium muren. Rocks kan breken het glas of krassen op het acryl oppervlak van het aquarium. Plaats de drijfhout ergens uit het midden als centrale inrichting en verankeren enkele kleine waterplanten in de buurt is. Enkele rivierstenen anderzijds voltooit de scene.
  • Kleine klei en glazen potten zal ook goed uitzien als decor. De combinatie van elementen zal de leeftijd van de potten mooi en ze kunnen een goede schuilplaats voor verlegen vissen te bieden. Overweeg plastic figuren die verdubbelen als beluchters niet alleen om uw ontwerp ook in evenwicht te brengen, maar houd het aquariumwater fris.
  • Kies elementen die bochtig en golvend omdat deze echo van de golven en de stromingen in het water en zal geven een zachtere uitstraling in plaats van het gebruik van items die zijn solide en lijken blokken. Beperk je keuze van inrichting tot enkele, goed gekozen stukken die zal binden uw ontwerp mooi.
Hoe om creatief te zijn met aquarium decor. Zoek naar monsters van goede aquarium instellingen online en uit boeken en tijdschriften.
Hoe om creatief te zijn met aquarium decor. Zoek naar monsters van goede aquarium instellingen online en uit boeken en tijdschriften.

Beslis over wat is de meest effectieve verlichting methode om te gebruiken om te pronken met uw aquarium en het zeegezicht die u hebt gemaakt om groot voordeel. De items die u gebruikt voor het interieur zou moeten zijn die die geschikt zijn voor gebruik met een aquarium. Rotsen en stenen moet zeer schoon. Secure informatiemateriaal van het web over hoe u uw aquarium en welke tijd van de oplossing te gebruiken om de natuurlijke items die u hebt gekozen om in uw ontwerp te reinigen versieren.