E2a

Hoe om huisdieren te bereiden op het leven met een pasgeboren baby

Als je verwacht een pasgeboren baby

Als u verwacht een pasgeboren baby, kan uw geliefde huisdier in zijn voor een schok. Vanuit het middelpunt van uw wereld en aandacht, plotseling, hij is verbannen naar de achterbank. Huisdieren zijn net als kinderen, en de zorg voor hun emotionele welzijn moet ook worden overwogen. Als ze voelen gevoelige of verwaarloosd, kan uw geliefde hond of kat uitbeelden.

Bereid uw huisdier voor het leven met een pasgeboren baby. Hier is hoe.

  1. Breng uw huisdier naar de dierenarts. Zorg ervoor dat zijn schoten zijn voltooid. Heb hem verzorgde vooral in de buurt van uw leveringsdatum.
  2. Overweeg inschrijven hem in gehoorzaamheid school. Laat de instructeur weten dat een baby zal komen naar het huis snel, zodat uw dier moet worden vertrouwd gemaakt met kinderen. Je moet in staat zijn om uw huisdier te controleren in het bijzijn van de baby. Hij moet worden geleerd om te stoppen met welke activiteit hij wordt zodra je de opdracht geven het doen.
  3. Laat uw huisdier in de babykamer. Laat hem ruiken de wieg, wieg en de kamer te laat het een vertrouwde ruimte voor hem.
  4. Als u nodig hebt om territoriale grenzen te herstellen, doe het vroeg op. Uw huisdier kan kwalijk en handelen uit dus geef hem de tijd om te wennen aan zijn nieuwe omgeving. Als je moet hem eruit te komen van uw slaapkamer en in de garage of keuken, moet je hem maanden omscholen voordat u verschuldigd zijn.
  5. Zorg ervoor dat u een verzorger op stand-by voor Fido op je uitgerekende datum. Als je een vriend vraagt om hem te letten, laat je vriend komt over een paar weken voor, zodat hij bekend met zijn geur en aanwezigheid kunnen krijgen. Het kan ook storend zijn voor hem om te zien een vreemde voor hem zorgen tijdens uw afwezigheid.
  6. Het zal ook helpen uw huisdier overgang als iemand kunt wandelen of met hem spelen wanneer u eerst terug uit het ziekenhuis. Kansen zijn, u zult te uitgeput om uw hond te lopen. Vraag een vriend of familielid om een surrogaat verzorger te zijn totdat u in staat aan te passen aan uw nieuwe rol als ouders. Wanneer je in staat bent, vergeet dan niet om uw huisdier affectie te tonen en geef hem extra traktaties als hij goed gedraagt.
  7. Als je niet iemand de zorg voor uw huisdier, afspraken maken om hem in een hond of dierenhotel controleren. Dit geeft je wat speelruimte te geven, zodat je niet hoeft te haasten terug naar huis na uw leveren. Op hetzelfde moment, zal uw huisdier laten verwennen en verwend.
  8. Introduceer uw baby om uw huisdier als een familielid. Kunt u laat uw hond of kat ruikt je baby. Geef woorden van bemoediging als hij zich gedraagt goed rond de baby. U kunt zelfs laat hem ruiken met iets dat de baby zijn gebruikt, zoals een deken, zodat hij kan zich vertrouwd aan de nieuwe geur.
Hoe om huisdieren te bereiden op het leven met een pasgeboren baby. Breng uw huisdier naar de dierenarts.
Hoe om huisdieren te bereiden op het leven met een pasgeboren baby. Breng uw huisdier naar de dierenarts.

Als u uw huisdier goed voor te bereiden, zal hij je baby van harte welkom als je thuis komt uit het ziekenhuis. Hij zal nog steeds het gevoel een deel van uw gezin, zolang je hem genegenheid te geven en geef hem de zekerheid die hij nodig heeft.