E2a

Hoe om kinderen ' boetseerklei gebruiken


Kids 'boetseerklei kan zorgen voor een geweldige dag, vooral een regenachtige een! Met een paar goede opties, kunt u kinderen die het hebben van een bal en zo vol van opwinding als ze spelen en genieten van het maken van hun kunst. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Stap 1

Kies uw klei. Er zijn eigenlijk een aantal verschillende typen kleien die er zijn gelabeld "kids". Kies iets volgens de leeftijdsgroep die je kinderen vallen in. Zoeken niet toxisch en gewassen of niet-kleuring variëteiten. Kunt u ook met boetseerklei die chiquer dan klei, maar kunnen worden gebruikt op dezelfde manier. Als je een jong kind die misschien de klei of modellering materiaal te eten, is het het beste om je eigen te maken van eetbare materialen.

Stap 2

Hoe om kinderen ' boetseerklei gebruiken. Kies uw klei.
Hoe om kinderen ' boetseerklei gebruiken. Kies uw klei.

Het verzamelen van gereedschap. U kunt kopen klei gereedschap als u dat wilt, of je dingen kunt verzamelen rond het huis, dat zal doen soortgelijke dingen. Botermesjes (zelfs de plastic soort), lepels, vorken, deegrollers, cookie cutters, en items die kunnen toevoegen textuur (zoals een oude tandenborstel of een kleine borstel) zijn allemaal geweldig substituten voor de winkel koopt klei gereedschappen en zal zorgen voor een leuke tijd.

Stap 3

Leg vetvrij papier. Als u dekking van de tafel met vetvrij papier, zal het gemakkelijker zijn om later schoon te maken. U zult zeker wilt de ruimtes waar kinderen worden kneuzingen klei of rollen het uit te dekken.

Stap 4

Laat 'em los! Als u van plan bent om de klei op te slaan in plaats van drogen of bakken, dan moet je alleen laat de kinderen spelen met een kleur per keer. Als ze kunnen hun meesterwerken, dan kunnen ze spelen met alle kleuren en hebben veel plezier. Vergeet niet dat jongere kinderen zijn waarschijnlijk de kleuren (wat kan leiden tot lelijke bruine rommel) te mengen. Dit is prima en zal waarschijnlijk kunt u hen.

Stap 5

Het bijhouden van de projecten. De meeste kinderen 'boetseerklei zal hebben aanwijzingen voor het drogen of bakken op de verpakking. Het is belangrijk dat u deze instructies op te volgen, zodat je niet bakken klei die niet kan worden gebakken. U vindt aanwijzingen over hoe je kinderen 'creaties te maken in het leven-lang keepers. Ik heb je al heel wat grappige kijken monsters als prullaria al door je thuis kwam, wilt u misschien aan te moedigen het creëren van kleine gerechten. Deze kunnen worden gebruikt om kleine voorwerpen zoals haarspelden in de badkamer, oorbellen op het dressoir, wedstrijden en tandenstokers in de keuken of elders op te vangen. Ze zijn ook grote giften voor oma of tante als cadeau.


Stap 1. Het verzamelen van gereedschap.
Stap 1. Het verzamelen van gereedschap.

Veel plezier met uw kinderen. Doe mee met hen. Trek je mouwen op en hen te helpen hun creaties of plezier maken van je eigen meesterwerken.