E2a

Hoe om kleur toe te voegen aan een karikatuur portret

Een karikatuur portret kan een zeer expressieve stijl uit te brengen van het bijzondere karakter van een onderwerp, en de resultaten te maken voor prachtige geschenken, nog beter gemaakt met een vleugje kleur.

  1. Welk deel van de karikatuur moet u kleur toevoegen aan eerst? Ik raad het toevoegen van kleur aan de karikatuur in de gebieden waar de huid wordt weergegeven. Kleding en accessoires worden gedragen door de persoon op de top van hun huid, dus als je kleur toe te voegen aan een karikatuur, volgt hetzelfde principe. Het toevoegen van kleur aan uw karikatuur als dit eindigt het inkleuren van de karikatuur met een beter afgewerkte look, zodat bepalen dat basiskleur van uw karikatuur. De exacte kleur is vaak een variatie van twee kleuren voor u karikatuur-tan of bruin, met blekere en donkere versies van elk.
  2. U bent niet helemaal klaar met het toevoegen van huidtinten aan de nog karikatuur. Nu je dat basiskleur kreeg op uw karikatuur, wil je wat schaduw kleuren toe te voegen aan de karikatuur. Gebruik een kleur een tint donkerder dan degene die u gebruikt voor de basis, en stel je voor dat er een licht schijnt op uw karikatuur onderwerp ergens vandaan. Bepaal waar de schaduwen zou vallen, en voeg de juiste kleur op de karikatuur volgens deze. Bijvoorbeeld, licht kleuren de karikatuur op de schaduwzijde van hun benen en armen, gezicht en nek. Als je hebt getekend handen groot genoeg, voeg een scheutje schaduw kleur aan uw karikatuur in de bochten van hun vingers en op hun knokkels. Voeg een beetje schaduw kleur aan de aan de zijkant van de neus karikatuur op de wang. Niet weg te laten meeslepen, alleen voeg een beetje realistisch geplaatst schaduw kleur aan de karikatuur dimensie te geven.
  3. Het is tijd voor het toevoegen van fijnere details van kleur aan uw karikatuur lichaam. Hoe zit het met sproeten, rode nagels, of make-up op uw karikatuur? Kleur de lippen en wimpers van uw karikatuur, en toe te passen oogschaduw kleur aan de karikatuur als dat nodig is. Geef textuur aan het haar door toevoeging van enkele donkere lijnen van kleur aan de karikatuur het haar. Vergeet niet, in het toevoegen van kleur aan een karikatuur, minder is meer, en het is meestal het beste gebruik maken van de brutaalste helderste kleuren voor een karikatuur (vooral als je make-up kleuren op een karikatuur).
  4. OK! U krijgt om kleding kleuren toe te voegen aan uw karikatuur nu! Nogmaals, gebruik maken van de brutaalste helderste kleuren voor uw karikatuur. Maak je geen zorgen over het afstemmen van de werkelijke kleuren om de kleuren in uw karikatuur precies-krijgen van de exacte kleur toe te voegen aan de karikatuur is niet zo noodzakelijk als het maken van de kleurrijk karikatuur oog springende.
  5. Arcering kleur aan uw karikatuur kleding net als met de schaduw van de huidskleur van een karikatuur, behalve met een doek. Gebruik de juiste kleur op de karikatuur voor elk stuk van kleding bij het toevoegen van donkere tinten van kleur aan de karikatuur de kleren. Boven alles, vergeet niet dat minder meer is, het toevoegen van te veel schaduw zullen de levendige eenvoud die een goed getekend en goed gekleurde karikatuur definieert verdoezelen.
Hoe om kleur toe te voegen aan een karikatuur portret. Welk deel van de karikatuur moet u kleur toevoegen aan eerst?
Hoe om kleur toe te voegen aan een karikatuur portret. Welk deel van de karikatuur moet u kleur toevoegen aan eerst?

Karikatuur portretten zijn prachtig, en ze zijn slechts een klein deel van de grote wereld van de kunst en design. Als u op zoek bent naar uw karikatuur portret tekenvaardigheid, of wilt u kijken naar andere delen van de kunstwereld te verbeteren, moet u overwegen het volgen van cursussen door middel van een online kunst en design universiteit. Online kunst en design cursussen geven u de mogelijkheid om aan je techniek te verbeteren vanuit het comfort van uw huis.