E2a

Hoe om te doden insecten biologisch

Insecten worden genoemd bugs voor een reden

Insecten worden genoemd bugs voor een reden. Ze zijn vervelend plagen die geven velen de griezelig crawlies. De meeste mensen gebruiken schadelijke chemische stoffen om zich te ontdoen van die vervelende insecten, omdat ze niet weten van een andere manier. Het goede nieuws is dat u niet hoeft te uw omgeving vervuilen met gifstoffen die zal doden van insecten. Hier zijn een aantal organische manieren voor hoe om bugs te stoppen terroriseren u en uw tuin.

Hoe om te doden insecten biologisch. Kijk voor insecticide zonder bestrijdingsmiddelen.
Hoe om te doden insecten biologisch. Kijk voor insecticide zonder bestrijdingsmiddelen.
  1. Leg de Raid. Het staat duidelijk op het etiket, "Gevaarlijk voor mensen en huisdieren. Schadelijk bij opname door de mond. Vermijd contact met de ogen, huid en kleding." Wil je echt je familie rond dat? Met behulp van Raid en producten in zijn soort zal ook laat een residu van chemicaliën achter die u gemakkelijk kunt onbewust inademen. Gewoon het bereiken van een blikje kan het lijken alsof de gemakkelijkste oplossing, maar het is niet de gezondste manier voor u en uw gezin.
  2. Kijk voor insecticide zonder bestrijdingsmiddelen. Veel producten op de markt dezer dagen bevatten geen pesticiden en zijn niet schadelijk voor de mens of huisdieren. Producten zoals Orange Guard bevat sinaasappelschil extract dat de waslaag van de luchtwegen van het insect systeem en de oorzaken verstikking zal vernietigen.
  3. Maak een reis naar uw lokale warenhuis. Met veel mensen steeds milieuvriendelijk er zijn altijd nieuwe producten op de markt om organisch te doden insecten.
  4. Een andere goede manier om de tips en trucs van het doden van insecten organisch leren is in gesprek met uw lokale tuincentrum. Vraag het aan de verkopers als ze weten van voorwetenschap geheimen voor het wegwerken van insecten organisch.
  5. Zich te ontdoen van mieren door het gebruik van sterke geuren. Mieren zijn gevoelig voor geuren. U kunt gebruik maken van hun zwakte in uw voordeel. Mieren houden niet van de geur van munt of kruidnagelolie. Het plaatsen van katoenen ballen gedrenkt in een van beide is een geweldige manier om organisch te ontdoen van mieren. Een andere handige truc is om mash up hete pepers, mengen met water en plaats de gepureerde mengsel rond de gebieden waar de mieren zijn binnengedrongen.
  6. Dodelijke wapens zijn verborgen in uw pantry. Je kan gewoon een aantal onschuldig ogende spulletjes in uw keuken verborgen die ronduit dodelijk voor mieren. Ik heb het over maïsmeel en korrels. Verspreid wat maïsmeel of gruis rond uw aanrechtblad. Wanneer de mieren te eten en water drinken de korrels of maïsmeel zal uitzetten in de maag van de mier en kaboom!
  7. Een goede manier om zich te ontdoen van vlooien is organisch te diatomeeënaarde strooi in uw tuin en de tuin. De diatomeeënaarde is speciaal ontworpen om scherpe randen bevatten, zodat de vlo larve beschadigd raakt tijdens het kruipen door de grond.
  8. Om zich te ontdoen van bladluizen organisch meng een theelepel bakpoeder met een kwart van het water en voeg een paar druppels van een organische vaatwasser vloeistof. Spuit op de bladeren en stoom van uw planten om de vier tot vijf dagen.