E2a

Hoe om uw hulp te doneren aan dieren

Ook al heb je misschien jezelf als een dierenliefhebber te zijn

Ook al heb je misschien jezelf als een dierenliefhebber te zijn, mag u geen eigen huisdieren of misschien willen nieuwe manieren om dieren te helpen vinden. Hier zijn drie eenvoudige manieren om te beginnen met het helpen van dieren, of ze nu in de buurt of over de wereld. Deze tips kunnen u helpen u op weg helpen op een pad dat zal leiden tot het verhogen van het welzijn en het welzijn van dieren.

  1. Vrijwilliger bij een dier te redden of onderdak. Er zijn vele beschikbare functies voor vrijwilligers bij de verzorging van dieren en de controle of rescue organisaties, van het doen van eenvoudige kantoorwerk zoals mailings en aanmeldingen voor de meer hands-on taken zoals hond wandelen, dieren verzorgen en zelfs training. Voor degenen die het gezelschap van een dier in hun huis willen, maar kan niet klaar zijn voor de jaren-lange inzet van het bezitten van een dier, veel ras redding en opvang organisaties bieden de bevordering van programma's die u toelaten om het dier in uw zorg te houden totdat een adoptiegezin kan worden gevonden voor het dier. Dit kan onder meer een moeder kat en haar kittens, nesten en volwassen katten en honden wachten op adoptie. Contact op met uw plaatselijke dierenasiel of rassenredding organisatie om uit te vinden meer informatie over mogelijkheden voor vrijwilligerswerk.
  2. Doneren. Er zijn verschillende organisaties die u kunt doneren in uw gemeenschap en wereldwijd specifiek set-up ten behoeve van dieren. Met een beetje onderzoek, kunt u een dier oorzaak te steunen die past bij je waarden en doelen voor de toekomst van het welzijn van dieren te vinden. Of u wilt helpen redden van de walvissen of u wilt castreren en onzijdige programma's te verhogen om het huisdier overbevolking probleem te beteugelen, elk van deze organisaties ontvangen donaties.
  3. Word lid van een nationaal dierenbeschermingsorganisatie. Verschillende dierenwelzijnsorganisaties zijn wereldwijd opgericht met als doel het opleiden van mensen over dierenwelzijn oorzaken, het werven van steun en het verhogen van het algemeen welzijn van dieren. De Europese humane vereniging heeft een afdeling dierenwelzijn die de opvoeding van dierlijke zorg en controle werknemers, alsmede het toezicht op de sets van films en tv-shows op een menswaardige behandeling van gebruikt in acteren dieren te waarborgen ondersteunt. De Humane Society van de verenigde staat s reddingen dieren achtergelaten in natuurrampen, bevordert de wetgeving ter bescherming van dieren in Washington, en werkt aan de behandeling van dieren die voor onderzoeksdoeleinden dieren beter. De Europese vereniging voor de preventie van wreedheid tegen dieren onderzoekt puppy mills en illegale dierlijke ambachten en werkt samen met opvoeders om bevorderen van een humane curriculum op scholen in het hele land.
Hoe om uw hulp te doneren aan dieren. Ook al heb je misschien jezelf als een dierenliefhebber te zijn.
Hoe om uw hulp te doneren aan dieren. Ook al heb je misschien jezelf als een dierenliefhebber te zijn.

Door lid te worden van een van deze belangrijke organisaties ontvangt u e-mail updates, nieuwsbrieven en oproepen tot actie op een regelmatige basis.