E2a

Hoe om vogels te volgen

Vogeltrek is niet een nieuwe term

Vogeltrek is niet een nieuwe term. Elk jaar vogels migreren op zoek naar voedsel en een beter leven accommodaties. Deze vogels worden gedwongen om te reizen naar andere gebieden om verzekering van hun voortbestaan te zoeken. Recente innovaties verharde weg naar een meer nauwkeurige, relatief betrouwbaar en eenvoudiger proces voor het bijhouden van vogels. Vandaag volgen vogels niet meer zo ingewikkeld als het vroeger was.

Hoe om vogels te volgen. Contact opnemen met een organisatie die toegankelijk is voor u.
Hoe om vogels te volgen. Contact opnemen met een organisatie die toegankelijk is voor u.

Hier zijn een aantal stappen en tips die u kunt gebruiken bij het opsporen van vogels.

  • Contact opnemen met een organisatie die toegankelijk is voor u. Er zijn een aantal van hen dat bieden u de mogelijkheid om vrijwilligerswerk te doen. Sommige van deze organisaties kunnen worden gevestigd nabij uw omgeving. Omdat niet alle van hen bieden eten en de accommodaties voor u, bereid een aparte regeling voor. Gelukkig kunnen sommige organisaties bieden deze arrangementen gratis. Elke organisatie heeft een aantal hoofdstukken ook. Kies de dichtstbijzijnde en meest handige om je plaats. De lijst van organisaties zijn onder meer: National Audubon Society, de Canadese Migratie Meetnet, Noord-Europese migratie, Dungeness Bird Observatory en Internationale Shorebird Survey.
  • Gebruik geo-locator apparatuur in de vorm van rugzak voor vogels. Dit tracking sensor is zeer licht, zelfs lichter dan een dubbeltje. Hoewel het is zeer klein in omvang, kan het bieden accurate informatie over vluchttijden, richting patronen, vliegsnelheid alsmede eventuele tussenstop dat de vogel het dragen van het apparaat heeft. Met al deze informatie samen, is gemakkelijker te herkennen de vogel en de kudde huidige locatie binnen een bepaalde tijd.
  • Gebruik satelliet informatie voor het bijhouden van in landvogels Onlangs., Hebben wetenschappers ontdekt een nieuwe manier van het bijhouden van pinguïns in het continent van Antarctica. Deze methode werd gebruikt om kolonies en verloren incidenten vinden. Ze introduceerde een strategisch gebruik van satelliet-inbreng vanuit de ruimte met behulp van de pinguïn afvalmateriaal vlekken die duidelijk worden gezien vanaf daar. De komst van deze methode was onverwacht. De British Antarctic Survey heeft een manier gevonden door een ongeval. Nu na pinguïn afval zal hen leiden naar hun gewenste bestemming volgen.
  • Gebruik magnetron telemetrie voor het bijhouden van zware vogels zoals adelaars. Magnetron telemetrie-technologie heeft bedacht Platform Transmitter Terminals (PTT's) die in het bijzonder zijn ontworpen voor het bijhouden van trekvogels. Een paar experimenten worden uitgevoerd om aan te tonen hoe effectief deze gadget is. Van tijd hebben recente verbeteringen aangebracht om het meer opvang voor de vogels. Van 95 gram, is het gewicht gereduceerd tot 20 gram. Deze verbetering gaf manier om de controle van de vogels, zonder ze te dragen te veel bagage. De grootte van de PTT's is sterk afhankelijk van de bouw van de soorten vogels die je wilt volgen. Ook het feit of het specifieke specie een verre migrant of niet ook een gewicht in het kiezen van de juiste PTT gebruiken.

Tracking vogels als een wetenschappelijke opdracht heeft veel voordelen voor zowel de mensheid als de vogels zelf. Door te weten vóór het pad van de trekvogels, kunnen verschillende milieu-organisaties voor te bereiden op voorhand een geschikte tijdelijke natuurlijke woning voor hen. Trouw aan de reden van hun migratie, zou organisaties willen deze vliegende wezens optimaal gezond te houden.