E2a

Hoe te barbie patronen te maken

Barbie poppen zijn een van de beste vrienden voor een jong meisje

Barbie poppen zijn een van de beste vrienden voor een jong meisje. Als uw dochter is gek op Barbie, kleding is een van de gebruikelijke traktaties die u kunt uw dochter geven. Barbie kleding is beschikbaar in de meeste speelgoedwinkels. Echter, zullen deze kost je geld, en komen meestal in een beperkt assortiment van ontwerpen. Hier zijn de stappen om het maken van uw eigen Barbie patronen die u zal toestaan om uw eigen Barbie kleding naaien.

Hoe te barbie patronen te maken. Hier krijg je een patroon.
Hoe te barbie patronen te maken. Hier krijg je een patroon.
  1. Hier krijg je een patroon. Begin met het krijgen van een kleden patroon. Er zijn naaien boeken die basispatronen hebben voor kleding, zoals shirts en broeken. Meestal moet je middelgrote patronen om een barbiepop te passen. Het wachten kan strakker getrokken worden door het gebruik van rubber banden. De patronen komen meestal met lijnen die de verschillende onderdelen van de kleding.
  2. Snij de stukken. Snijd het patroon in de samenstellende delen. Je moet eindigen met een samenstelling van de kleding. Maken de composiet verminderen en het patroon in kleine hanteerbare delen is een manier om het ontwerp passen in een kopieerapparaat machine. Voor beginners, moet je proberen om te werken met basis kleding patronen, zoals shirts. Als je eenmaal onder de knie hebben deze basic items, kunt u gaan naar meer gedetailleerde kostuums, zoals jurken en jassen die meer secties en meer complexe composieten hebben.
  3. Te verminderen. Neem de samengestelde stukken van de kleding patroon en schik ze op een kopieermachine. De meeste kopieermachines vandaag worden geleverd met een vergroten en verkleinen functie die u zal toestaan om het patroon te verminderen. Echter, de meeste verminderen opties verminderen alleen het patroon om een paar procenten van het origineel. Neem de kopieermachine print-out en weer te verlagen dit. Herhaal dit proces tot u komen tot een patroon dat zal ongeveer de grootte van uw Barbie pop. Het hebben van een pop handig tijdens het reductieproces is nuttig omdat het zal u toelaten om de grootte van de pop te meten. Anders kunt u gebruik maken van de 11 en een halve centimeter meting als een marker van hoe groot een typische Barbie-pop is.
  4. Monteer. Zodra het kopieerapparaat is aangekomen op een patroon dat je pop past, is de volgende stap is te snijden het kopieerapparaat uit te printen in kleine stukjes. Deze kleine stukjes worden gelijmd of geplakt terug naar de originele patroon opnieuw voordat het werd gesneden in secties. Nadat de onderdelen zijn weer in elkaar gezet, kunt u gebruik maken van de Barbie sized patroon om kleding die uw kind barbiepop past perfect maken.
  5. Naaien. Bij het naaien van de werkelijke Barbie kleding, in gedachten te houden dat je moet de steek instellingen aan te passen om fijne, omdat sommige hechtingen nemen meer ruimte in beslag dan andere doek. Op een cijfer dat kleiner is dan twaalf centimeter in omvang, zullen steek maten echt toe doen. Het is ook best om vooraf wassen van de stoffen die u wilt gebruiken voor de Barbie kleding, tenzij je ook daadwerkelijk de kleren draaien in de wasmachine na het maken van de kostuums.

Met wat tijd en geduld, kan het creëren van Barbie jurken en jassen worden gedaan. Het zal meer gedetailleerde patronen en meer complexe stiksels, maar door te beginnen met eenvoudige patronen zoals een shirt, kun je eindigen met complexe stukken.