E2a

Hoe te chigger beten te herkennen

De meeste mensen denken dat vlooien zijn bugs

De meeste mensen denken dat vlooien zijn bugs. Ze niet. Vlooien zijn spinachtigen, zoals spinnen. Ze behoren tot de mijt familie. Ze zijn rood van kleur en zeer klein. Vlooien kunnen niet worden gezien met het blote oog, behalve wanneer er genoeg en ze cluster dat is wanneer je ze ziet vanwege hun rode kleur. Zij zijn de larven van de oogst mijten. Ze hebben alleen feest op uw huid in hun kindertijd. Als ze oud worden, ze leven op de bodem en feest daar. Zandvlooi beten zijn erg jeuken. Ze kunnen blijven tot een paar dagen, zelfs weken, zo niet onmiddellijk wordt behandeld. Dit artikel geeft u tips over hoe te herkennen als wat je hebt zijn chigger beten. Lees verder.

  • Ernstige jeuk. Zandvlooi beten zal pas in werking treden een paar uur dat je gebeten. U voelt jeukende op het deel van de dat chigger heeft gebeten u. Meestal is het erg jeuken dat je de neiging om het te krabben tot het wordt gewond. Het is vanwege stylostome, waarbij de jeuk veroorzaakt. Het zal duren voor een paar dagen. Wees voorzichtig wanneer u krassen, dat wel. Het gebied kan besmet raken vooral als je handen niet schoon zijn.
  • Roder gebied. Zodra de beet voelt jeukende, zal het gebied de ontwikkeling van een roodheid geassocieerd met het chigger beet. Het is rood, en soms de huid is ontstoken als gevolg van de jeuk. U kunt zich aanmelden lotion of vaseline aan de roodheid van het gebied en de jeuk te verminderen. U kunt ook te ontdoen van de chigger als je wrijft lotion of vaseline op het getroffen gebied. Een ander ding dat je kunt gebruiken is nagellak. wat zij doet is stik de chigger en dan is het uiteindelijk sterft.
  • De gebeten gebied zal een welt. Als je ziet dat na een paar uur van jeuk, er zijn striemen die zijn ontwikkeld, dan heb je zeker gebeten door een chigger. Zorg ervoor dat het niet te krabben heel hard. Breng een anti-jeuk crème op het gebied.
  • Je romp begint jeuk nadat u buiten gegaan. Meestal vlooien hechten zich op de romp van een persoon. Dus als je jeuk voelt na een paar uur uit het huis, controleer uw lichaam voor verklikker tekenen als een rode vlek op je huid. Dit betekent dat een chigger wordt uw huid bewonen.

In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken

Hoe te chigger beten te herkennen. De gebeten gebied zal een welt.
Hoe te chigger beten te herkennen. De gebeten gebied zal een welt.

In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, hoeft vlooien niet leven in de menselijke huid. Ze zijn te groot om te passen in de poriën. Als ze klaar zijn feesten op u, hun kleur wordt geel. Ze kunnen buiten worden gevonden. Dus de volgende keer dat je buiten gaat, zorg ervoor dat u beschermende kleding te dragen, zodat vlooien kleeft niet aan je huid. Ze gedijen tijdens de hete zomermaanden, dus wees voorzichtig als je gaat naar rode, jeukende en pijnlijke huiduitslag te voorkomen. Als de jeuk en de striemen blijven na een aantal dagen, neem een antihistaminicum om de jeuk en roodheid te verlichten. U kunt gebruik maken Benadryl en andere over-the-counter geneesmiddelen van dezelfde soort.