E2a

Hoe te denim bermuda maken

Terug in de jaren 1940

Terug in de jaren 1940, een korte broek waren populair onder de Britse mannen die in Bermuda en ze werden beschouwd als formele kleding. Dit is waar de term "Bermuda" is afgeleid. Tegenwoordig worden Bermuda breed gedragen door zowel mannen als vrouwen. Deze short kan geboeid of niet en hun lengte slechts gaat een beetje boven de knieën.

Bermuda shorts zijn gekleed en wanneer gecombineerd met een zijden blouse

Bermuda shorts zijn gekleed en wanneer gecombineerd met een zijden blouse, ze kunnen vrij een fashion statement zijn. Als je op een krap budget en u wilt deze shorts dragen, wees maar niet bang. Heeft u oude spijkerbroeken? Gooi ze weg gewoon nog niet, omdat ze zijn perfect te maken in Bermuda! Als je wilt weten hoe, lees dan verder.

Hoe te denim bermuda maken. Markeer de lengte van de broek.
Hoe te denim bermuda maken. Markeer de lengte van de broek.
 • Markeer de lengte van de broek. Zet je oude denim broek. Met een textiel marker, teken een merk zo ongeveer 2 of 3 centimeter boven je knieën. Trek de broek en leg het op een vlakke ondergrond, zodat je goed kan meten als beide benen een gelijke aftekeningen.
 • Snijd de lengte van de broek. Het merk betekent dat het moet de lengte van de broek zijn tijdens het dragen dus nu beslissen of je het verlaten van het eindigt als gerafeld of genaaid.

  Als u wilt dat een rafelige afwerking, moet u zich snijdt het waar je gemarkeerd het. Als u wilt genaaid eindigt, toe te wijzen op zijn minst een centimeter voor naadtoeslag. Zodra u zich snijdt ze af, weer op de broek om te controleren of u snijd het op de juiste lengte. Als het net boven de knieën (minus de een inch toelage voor het boord), dan ben je al goed.

 • Maak de randen na het snijden. Voor rafelige uiteinden, een scherpe pin gebruiken om een aantal van de gekruiste draden trekken om een centimeter lang rafelen te creëren. Snijd de uiteinden te zorgen dat de rafels zijn van gelijke lengte. Vergeet niet om een scherpe schaar gebruiken om te voorkomen beschadiging van de stof. Gebruik een naaimachine en naai net boven de rafels naar andere onderwerpen die houden van het krijgen los.

  Als u kiest voor genaaide uiteinden, vouw de uitkering in twee. Met een naaimachine, draaien steken over de vouw (nabij de uiteinden) om het einde van de stof af te dichten en te voorkomen dat ze rafelen. Als u wilt geboeid uiteinden, meten inch breed (genaaid aan alle kanten) stof die je denim past en meet ze snuggly passen bij uw been. Naai rond de beenopening, licht maken van kleine plooien dat de gehele lengte van de manchetten past. Het is verstandig om kleine knoppen gebruiken om de manchet uiteinden sluiten.

  Terug in de jaren 1940. Snijd de lengte van de broek.
  Terug in de jaren 1940. Snijd de lengte van de broek.

  Als u niet beschikt over een naaimachine, kunt u gebruik maken van een lopende steek of een back steek om de randen te naaien. Elke manier waarop u hen, zullen ze nog steeds voorzien van dezelfde kwaliteit. Zorg er wel voor dat je een goede kwaliteit van draad gebruiken of anders de draden zou kunnen breken de steken.

 • Versier met de gewenste accessoires. U kunt uw Bermuda versieren met kleine schattige accessoires zoals stof bloemen of knoppen. Vergeet niet om kleur-coördinaat uw garens en accessoires. Te kleurrijke bermuda kan gemakkelijk omslaan in een clown pak (vooral als je ze had geboeid). Dus spaarzaam te versieren. Beter nog, de lay-out van een ontwerp voor het dan versieren. Het zou moeilijk zijn om naai de accessoires te verwijderen. Dat schept gaten in de stof beschadigen.

Sporting Bermuda is het beste in de zomer. Hij kan worden gecombineerd met een goed losse blouse of een blazer dan kunt u een semi-formele pak hebben dat je zelfs kunt dragen aan het werk! Ga je gang en modieus zijn!