E2a

Hoe te dennenappel vogelvoeders maken

Krijg je kinderen neer te zetten hun PSP's en Wii-controllers en hen kennismaken met de schoonheid van de natuur en de vreugde van interactie met dieren. Een leuke en eenvoudige activiteit die je kunt doen voor kinderen van alle leeftijden is om een vogel feeder. Vogelvoeders zijn met name handig in stedelijke gebieden waar er niet zo veel bronnen van voedsel om rond te gaan, ze zijn geweldig in de buitenwijken ook. Plaats ze in de buurt van een raam, en uw kinderen kunnen vogels kijken zonder zelfs stappen een voet buiten uw huis. Door het raam, kan je kinderen goed kijken naar de vogels en identificeren verschillende soorten en gedrag, zonder schrikken ze af. Lees verder om erachter te komen hoe u een eenvoudige dennenappel vogelvoeder kinderen zo jong als 3 jaar oud kan genieten.

1. U hebt de volgende materialen:

  • een grote open dennenappel, of meerdere kleine dennenappels
  • havermout
  • vogelzaad
  • reuzel of plantaardig bakvet
  • een paar meter van touw of vislijn
  • een mengkom
  • een boter mes
  • een schaar
  • een papieren bord, taartvorm, of bakplaat
  • ½ maatbeker

2. Bind een touwtje om de stam van de dennenappel of dennenappels.

3. Meng een half kopje plantaardige olie of reuzel met een half kopje havermout in een mengkom. Dit bedrag is genoeg voor een grote dennenappel of drie kleintjes.

Hoe te dennenappel vogelvoeders maken.
Hoe te dennenappel vogelvoeders maken.

4. Met behulp van een boter mes, verspreid het mengsel over de dennenappels.

5. Zet de vogelzaad op het papier plaat of taartvorm, en rol de dennenappel in het vogelzaad tot het oppervlak volledig bedekt is.

6. Hang de dennenappel buiten een venster of door het balkon van uw appartement, en genieten van de vogels komen!

Andere tips:

Meng in een hoge energie vogelvoer met de vogelzaad, zoals gehakte noten, gierst, zonnebloempitten, of gedroogd fruit in kleine stukjes snijden.

U kunt ook recyclen uw oude kerstboom en gebruik het als een stand voor meerdere dennenappel feeders door opknoping ze van de takken. U kunt zelfs andere voedingsmiddelen zoals oud brood of donuts, planten met bessen, of takjes van lokale struiken. Krijg een aantal snaren van veenbessen en popcorn en drapeer ze over de boom om het esthetische effect van een kerstboom te bereiken en voor een gemakkelijke eetbaarheid voor de vogels.

Vervang de dennenappel feeder na een dag.

Hoe te dennenappel vogelvoeders maken.
Hoe te dennenappel vogelvoeders maken.

Als er geen nabijgelegen bron van water, zoals een beek of vijver, een kleine vogelbad of fontein met vers water.

Late herfst is meestal het beste seizoen om vogels met behulp van vogelvoeders trekken. Er zijn tal van voedselbronnen in de lente en de zomer, tijdens deze tijden, je dennenappel feeder kan onopgemerkt blijven.