E2a

Hoe te german kakkerlakken te doden

U komt binnen in de keuken en zet het licht op een midnight snack te bereiden wanneer je plotseling merkt een dikke Duitse kakkerlak haasten over de vloer. Het is tijd om wat Terminator tactieken te leren over hoe de Duitse kakkerlakken hebben een picknick in uw leefruimte terwijl je snel in slaap te doden.

Hoe te german kakkerlakken te doden. Hier krijg je een aanbod van boorzuur uit de bouwmarkt.
Hoe te german kakkerlakken te doden. Hier krijg je een aanbod van boorzuur uit de bouwmarkt.

Duitse kakkerlakken zijn een van de vele voorn rassen die vaak binnen te vallen huizen, maar kleiner dan de gemeenschappelijke Europese voorn, groeit tot iets minder dan een centimeter in lengte. Slechts een Duitse voorn toegang krijgen tot uw huis betekent dat binnen een paar weken kun je worden overspoeld met kakkerlakken.

Een van de meest effectieve, maar tijdrovende manieren om de Duitse kakkerlakken te doden is een full-sized kitpistool te krijgen van de lokale bouwmarkt, en ongeveer 10 tot 20 patronen van witte acryl kalefateren en gaan over de taak van de afdichting alle hoeken en gaten dat een opening zou kunnen in het huis bieden door middel van de muren, kasten, deuren en ramen.

Hier krijg je een aanbod van boorzuur uit de bouwmarkt

Hier krijg je een aanbod van boorzuur uit de bouwmarkt, die is zeer effectief in het helpen van de Duitse kakkerlakken te doden. Verwijder alle kinderen en huisdieren uit de buurt als je strooi er wat langs de plinten, in de ruimtes achter uw apparatuur en in de hoeken in uw kasten. Elk gebied dat u bestrooi met boorzuur moet volledig droog zijn of het zuur zal zijn kracht verliezen. Gooi alle extra boorzuur of bewaren in een gesloten container uit de buurt van kinderen en huisdieren.

Uw lokale supermarkt is een goede bron voor commercieel geproduceerd voorn motels en lijm borden die elk een plakkerig oppervlak Duitse kakkerlakken vangen als ze scharrelen verleden. Deze zelfde plakkerige textuur kan problematisch blijken als aangeraakt door kinderen of huisdieren, dus zorg ervoor dat u de motels en borden plaatsen ver weg van nieuwsgierige handen en voeten. Commerciële voorn sprays effectief kan zijn, want zodra u de spray, laten ze een chemisch spoor dat de Duitse kakkerlakken enkele weken zal doden na. De meeste sprays, kan echter fataal zijn bij inslikken door kinderen of huisdieren, dus houd zowel weg als het toepassen van deze methode en het uitroeien van handschoenen voor bescherming.

Hoe te german kakkerlakken te doden.
Hoe te german kakkerlakken te doden.

Breken kakkerlakken onder de voeten zal zeker doden ze een voor een, maar je krijgt niet de bron van de besmetting. Duitse kakkerlakken worden aangetrokken tot warme, natte en donkere omgevingen en vaak samenkomen onder gootstenen en apparaten zoals ovens of wasdrogers.

Basic good housekeeping, zoals het wegzetten van overgebleven voedsel onmiddellijk na gebruik in gesloten recipiënten, niet te laten schalen opstapelen in de gootsteen of het houden van stapels vuile was op de vloer, kan wonderen doen in het voorkomen van Duitse kakkerlakken van het opzetten van huis in de eerste plaats .

Als laatste redmiddel, als de besmetting niet verdwijnen of erger wordt, bel een professionele verdelger.