E2a

Hoe te keramische bloempotten maken

Keramische potten bij te dragen tot het maken van een kamer mooi

Keramische potten bij te dragen tot het maken van een kamer mooi. De ontwerpen hulp accentueren het kleurenschema voor de kamer decoraties. Vazen, potten en bloempotten zijn meestal keramische producten. Deze kunnen worden gebruikt voor binnen of buiten decoraties. U kunt uw eigen keramische bloempotten als je wilt. Het kan redelijk uitdagend, maar het is leuk om te experimenteren, ook. U kunt uw eigen bloempot ontwerp. U kunt zelfs kiezen voor de kleuren voor de modellen! Probeer nu uw eigen keramische bloempotten!

Dit zijn de stappen over hoe u keramische bloempotten te maken:

Hoe te keramische bloempotten maken. Bereid de vloeibare klei.
Hoe te keramische bloempotten maken. Bereid de vloeibare klei.
  1. Bereid de vloeibare klei. De volgende items zijn nodig om vloeibare klei maken: ruwe klei, chamotte, porseleinaarde, veldspaat, en water. Combineer alle ingrediënten om de vloeibare klei deeg te produceren.
  2. Mold het deeg. Leg het deeg op de pottenbakkersschijf. Snel druk op het pedaal om het wiel te draaien. Druk vervolgens op je duimen in het midden van het deeg. Gebruik uw overige vingers om de klei omhoog te trekken. Dit zal je pot. Mold het deeg in welke vorm die u wilt. Gebruik dan je vingertoppen te bereiken in de pot. Trek de klei omhoog het maken van de dunne zijkanten van de pot.
  3. Zelfs de pot lip. Snij een ring vanaf de bovenkant van de pot met een mes. De ring laagdikte ten minste een centimeter of meer. Doe dit terwijl het wiel nog draait. Dit zal leiden tot een nog lip voor de pot.
  4. Laat de pot droog is. Stoppen met draaien nadat u geëgaliseerd de pot lip. Verkrijg dan een draad aan de pot los te maken van het wiel. Houd de pot op het wiel. Laat het uitharden en droog.
  5. Strijk de gedroogde pot. Get grof schuurpapier. Schuur de bloempot om alle ruwe randen glad. Dan stof van de geschuurde delen met een borstel.
  6. Verhit de bloempot. Zet de bloempot in de verwarmingskamer. De verwarmingstemperatuur moet 1560 ° F. Laat de pot op te warmen totdat het is al dik.
  7. Bestrijk de bloempot. Laat de pot afkoelen na het opwarmen. Verf de pot met glazen verf. Bestrijk de pot van de binnenste en buitenste delen. Verwarm het weer na het schilderen. Dan laat het afkoelen voor een tijdje na verwarming.

Verf de bloempot lichaam met kleurrijke ontwerpen

Verf de bloempot lichaam met kleurrijke ontwerpen. U kunt de lip ook een overzicht met een andere kleur dan de basis van de pot de kleur. Versier het volgens uw smaak. Of beter nog, overeenkomen met de kleuren van je ontwerp met het motief van uw kamer. Op deze manier kunt u uw zelfgemaakte keramische pot te gebruiken als decoratie. Vul je pot met veel kleurrijke bloemen. Dit kan de kamer ook tot leven te brengen. Maak zoveel mogelijk keramische bloempotten als je kunt. Dit is een geweldige manier om geld te besparen voor home decoratie. Deze potten zijn ook grote giften voor uw dierbaren. Personaliseer de potten je geven. Ontwerp ze volgens de ontvanger smaak. Zij zullen zeker liefde uw gift!