E2a

Hoe te krimpen papier te maken

Krimptang papier is iets dat je kunt gebruiken voor kunst en kunstnijverheid

Krimptang papier is iets dat je kunt gebruiken voor kunsten en ambachten. Het heeft een aantal ribbels die het leuker om naar te kijken. U kunt gebruik maken van plooien papier voor kaarten, decoraties, geschenken, plakboeken, fotolijsten en nog veel meer. Het is echt gemakkelijk om je eigen krimpen papier. Alles wat je nodig hebt zijn een paar materialen, zodat u kunt beginnen met het maken van uw krimpen papier.

Volg deze stappen om te leren hoe het krimpen papier te maken:

Hoe te krimpen papier te maken. Materialen die je nodig hebt.
Hoe te krimpen papier te maken. Materialen die je nodig hebt.
  • Materialen die je nodig hebt. De materialen die je nodig hebt voor het maken van krimpen papier zijn een papieren krimptang en verschillende kleuren papier. Voor deze, is het beter om dik papier te gebruiken, zodat u kunt komen met een stevig papier, zelfs wanneer het wordt gekrompen. Er zijn verschillende soorten papier crimper beschikbaar. Sommigen van hen zijn de golf, recht en anderen die beelden hebben. U kunt de aankoop een papieren crimper op de website Scrapbooking magazijn . U kunt een aantal ambachtelijke papier ook kopen van de website.
  • Snijd het papier. Snijd het papier volgens het formaat dat u wilt dat het is. U kunt snijd ze in lange repen of in bredere breedtes. Zorg er wel voor dat het papier formaat is net genoeg om te worden gevoed door het papier crimper.
  • Het krimpen van het papier. Nu kunt u beginnen met het krimpen van het papier. Voer het papier door de tang. Wanneer u dit doet, zorg ervoor dat het papier gaat in rechte. Als dit niet gebeurt, kan je eindigen met gekrulde papier dat niet is voorzien van een ontwerp dat is afgestemd. Wanneer het papier door de tang, start het draaien van de slinger aan de tang. Dit zal het papier door en de tang wordt het ontwerp toe te voegen aan uw papier. Houd zwengelen totdat de gehele papierbaan heeft doorgemaakt. Als het komt uit de andere kant van de tang, het papier al gekrompen.
  • Nu kunt u vele verschillende decoratieve objecten met het gebruik van uw krimpen papier. Ontdek een aantal van de dingen die je kunt doen door het lezen van de tips die hieronder worden verstrekt.
  • Wenskaarten. In plaats van het kopen van wenskaarten uit de winkel, kunt u gebruik maken van de plooien papier dat u hebt gemaakt om uw eigen wenskaarten maken. U kunt dit doen voor verjaardagen, Valentijnsdag, Kerstmis, Thanksgiving, Halloween en nog veel meer. Voeg andere ontwerpen om de wenskaarten, zoals kralen, uitsnijdingen en nog veel meer.
  • Scrapbook. Een ander goed gebruik voor het krimpen papier is voor het toevoegen van decoraties aan uw kladblok. U kunt knippen de plooien papier in kleinere stukken en gebruik ze als kostgangers of ontwerpen om uw plakboek meer aantrekkelijk. U kunt de plooien papier ook gebruiken als decoratie voor de cover van je kladblok.

Nu je weet hoe je het krimpen papier en de dingen die je kunt doen met het te maken. Het maken van plooien papier is heel eenvoudig en je kunt dit samen met je kinderen. Bereid wat kunst materialen zoals papier, lijm, glitters markers stempels en de plooien papier, zodat uw kinderen kunnen hun eigen kunstwerk.