E2a

Hoe te leven in kont van een zeekomkommer 's

Een over het hoofd gezien behuizing oplossing

TE HUUR. Cozy subtidale aandeel. Nooit moe van de wijk. Prachtig uitzicht op de inwendige organen. Uitstekende ventilatie. Rustig relaxte buren. Absoluut niet roken, microbiële huisdieren mogelijk. Maand tot maand. Bezichtigingen dagelijks van het dok, een daling van 10 meter, hangen een links.

Klinkt als een droom die uitkomt? Hier is hoe je kunt bellen naar huis.

 1. Worden mariene. Vergeet de 'Semper Fi'. U woont in zeewater en je houdt ervan. Je krijgt de zuurstof je nodig hebt uit zeewater, niet uit de lucht. U bent in controle: u regelen uw zoutinname en uw verlies van water-door je huid, door je darmen, door middel van waar-zo dat je eigen weefsels niet eindigen zoals pekel. Je zintuigen zijn zeer afgestemd op de chemische eigenschappen van het water om je heen, zodat je ruiken en proeven van de stromen, alsof het vangen van een ongrijpbare geur op de wind. Je bent fit en gevoelig, altijd te wijzen op het vooruitzicht van het diner, gevaar, en ongebonden seks.
 2. Klein zijn. Om weg te komen met deze truc, je moet blijven onopvallend. Het is waar dat de opgravingen niet zijn enorm, maar nogmaals, alles hangt af van je perspectief. Voor de single pearlfish of liefdevolle paar erwt-krabben, de plaats is ruim en vol met voorzieningen. Je moet gewoon in staat zijn om wezel op jouw manier in-en uit. Dat kan een delicate zaak zijn. Zelfs een komkommer van mening dat haar anus is zijn eigen. Echter, het is niet zo gevoelig over dit als de rest van ons meestal.

  In ruil voor uw discrete formaat, dan kunt u zich vestigen in een gezellige, goed geventileerde grot die een goede bescherming van de buren die misschien op je kijkt zo gemakkelijk buit biedt. U kunt gaan iedere avond uit, maar niemand gaat je prive feest crashen. Niemand komt over voor 'slechts een nacht of twee.'

  Wij benadrukken de goede ventilatie, want we kunnen niet veel zeggen voor de verlichting. Aangezien een komkommer ademt door ritmische uitbreiding en ontspanning van de einddarm, net als een ander dier zal ademen door expansie en ontspanning van zijn zachte, veerkrachtige longen-haar huurders zal nooit een tekort aan zuurstof. Beter nog, komkommers zijn vaak onaangenaam of zelfs giftig voor andere dieren. Om voor u, zou een roofdier moet veel van komkommer eerste verslinden. Chemische verdediging komen vaak voor bij komkommers en hun andere stekelige huid familie-zeesterren, bijvoorbeeld. Als een roofdier zal je ruiken, het moet ook in staat zijn om je ruikt boven de overweldigende en mogelijk schadelijke geur van komkommer om je heen.

  Hoe te leven in kont van een zeekomkommer 's. Niet de kont die schuilplaatsen u.
  Hoe te leven in kont van een zeekomkommer 's. Niet de kont die schuilplaatsen u.
 3. Niet de kont die schuilplaatsen u. Zodra u in bewogen bijten, kunt u in de verleiding komen om te profiteren van het feit dat je eigenlijk bent omringd door voedsel, 24-7. Je leeft in de darmen van een ander dier, toch? Wat is er mooier dan een lichte snack van tijd tot tijd? Het is een stuk makkelijker dan knijpen weer naar buiten om te foerageren. Het is room service zonder een tabblad. De chef-kok kan dienen modder, maar het is gratis.

  Of zo je zou denken.

  Wij raden u aan de lange termijn te nemen, en dienovereenkomstig kiezen uw strategie. Evolutie is een race. Er is zeker geen wet tegen te maken van uw gastheer. Eigenlijk moet je gaan voor het, als je denkt dat je weg kan komen met het. Maar vergeet niet dat als je eten te stelen van die host van jou, of misschien zelfs een keer op te kauwen zo lekker mals darm in de zoveel tijd, is de kans groot dat u verzwakt hem of haar. Als de impact groot genoeg is om het aantal nakomelingen uw gastheer produceert het maken van baby's vergt veel energie-Je zojuist de wereld een hardere plaats voor uw eigen kinderen te verminderen. Andere komkommers, vooral degenen die houden hun anussen goed gesloten houden om de wil van jou, niet lijden geen belemmeringen voor hun vruchtbaarheid. Ze gaan op het hebben van baby's, heel veel baby's, terwijl uw gastheer heeft minder. Speel deze uit voor een honderd generaties of zo, en dan waar zal uw kinderen zijn? Zoals met de meeste dingen in het leven, het is volledig mogelijk om reis zelf door een te kortzichtig.

  Natuurlijk, veel van dieren doen dat wel overstag. Misschien is je hosts gewoon geen verdediging tegen uw woonplaats geen manier om verzegelen hun kont, om zo te zeggen. Misschien doen ze ontwikkelen verdediging, maar je kunt ontwijken ze te snel, de arme gastheren nooit permanente immuniteit voor uw invasie van hun lichaam. Elke keer dat ze richten een soort van barrière, je een manier vinden om het in een generatie of twee. Immers, zal er altijd een paar van je familieleden die niet afgeschrikt door een verdediging. Die familie zal slagen en zal baby's van hun eigen, en de kans is deze kinderen zullen de talenten die maakten hun ouders succesvolle erven. Het helpt als uw geslachten draaien sneller dan uw gastheer. Als je kunt hebben grote achterkleinkinderen voordat ze zelfs rond aan het produceren van kinderen, hebt u waarschijnlijk hen te slaan. Maar toch, het is best om een evenwicht te vinden. Je kunt niet al te negatieve invloed-als u veeg je gastheren geheel uit, het is het einde van het verhaal voor jou. Hoe succesvol zijn koud virussen? En waarom zijn er niet meer virussen zoals Ebola in omloop zijn?

  Een over het hoofd gezien behuizing oplossing. Neem samen met uw buren.
  Een over het hoofd gezien behuizing oplossing. Neem samen met uw buren.

  Maar als het gebeurt, je bent niet een parasiet. Je hebt de grote weg. Je hebt waar je bent-klein, discreet, in aanmerking komen voor verblijf van een komkommer van de einddarm-omdat je respect voor de kont die schuilplaatsen je hebt. Je hoeft niet vangen meer dan af en toe een voorzichtig hapje van uw host-of tenminste, je eet niet genoeg om zijn kansen te beschadigen. In ruil, uw gastheer tolereert uw voortgezet verblijf van haar meest persoonlijke regio's.

  In feite, je bent een commensaal. Als u een beetje meer moeite, misschien te verdedigen uw gastheer tegen dieren die ten prooi te proberen op het of parasiteren het-de relatie wordt een van mutualisme. Je doet goede dingen voor uw gastheer, en uw gastheer doet goede dingen voor je. Jullie hebben allebei vooruit te komen. Het is de zoeter uitkomst van de race.

 4. Neem samen met uw buren. Natuurlijk kun je niet van plan bent de enige die bieden op deze warme, gezellige, ontroerend condo te zijn. Anderen hebben hetzelfde idee, en om dezelfde redenen. Ze kunnen zo in aanmerking als u. Wat doe je dan doen?

  Nou, wat keus hebben? Je leven vreedzaam met je huisgenoten. Er is ruimte voor jullie allemaal-vis, erwt-krabben en wormen gelijk. De bacteriën die ook bellen met een einddarm huis is niet waarschijnlijk dat ik u stoor. Waarom schoppen een gedoe als er echt niets om te vechten over? Zie het als een cultureel uitwisselingsprogramma, waar de andere studenten zijn aliens.

Als je vragen voor een bezichtiging, moet u ze vertellen dat we je gestuurd hebben. (We bijna live op opdrachten.)

Keiki Mulroney is een mariene ongewervelde bioloog.