E2a

Hoe te re - mode blauwe spijkerbroek in boodschappentassen

Plastic boodschappentassen worden tegenwoordig gedumpt in het voordeel van herbruikbare doek zakken. Dit is een goed teken voor Moeder Aarde, omdat plastic zakken veel bijdragen aan de afbraak van ons milieu. Omdat ze meestal niet-recyclebare, plastic zakken zwerfvuil de aarde en het zal vele jaren duren voordat ze helemaal uit elkaar vallen. Het is daarom goed dat de meeste kruidenier verkooppunten ontmoedigen nu het gebruik van plastic boodschappentassen. Het doek zakken verstrekt aan de loketten, maar zijn noch duurzaam noch vrij dus je zou willen om uw eigen doek boodschappenzakken maken met behulp van oude spijkerbroek. Denimdoek, waaruit blue jeans zijn gemaakt, is sterk en duurzaam maar ook hip en stijlvol.

Hier zijn de stappen in het maken van boodschappen tassen van oude blauwe jeans:

Hoe te re - mode blauwe spijkerbroek in boodschappentassen. Stel een tabel voor uw werkruimte.
Hoe te re - mode blauwe spijkerbroek in boodschappentassen. Stel een tabel voor uw werkruimte.
 1. Brengen deze materialen: naaimachine, oude blauwe spijkerbroek (maat 14), schaar, pennen, blauwe draad, meetlint en scheermesje.
 2. Stel een tabel voor uw werkruimte. Spreid de jeans op het oppervlak. Met het meetlint, bepalen de lengte van de zak vanaf de taille van de benen in een mate van 17 inch. Markeer de metingen.
 3. Snijd de broek op de gemarkeerde gedeelten aan beide benen. Vernietiging van de snede broekspijpen.
 4. Maak de voor-en achterkant van de oude blauwe jeans door het snijden van de innerlijke broekspijp naad beginnen van rechts naar links.
 5. Vouw de blauwe jeans in twee, zodanig dat het rechterbeen is op de top van het linkerbeen. Slash uit het extra gedeelte op elk been begin van de zijkanten naar beneden, maar laat de kruis gebied.
 6. Draai het materiaal binnenstebuiten en verdeel het plat op de tafel. Weggesneden op het middelste gedeelte nu door het uitvoeren van de schaar door het kruis naar het been delen volledig te scheiden. Het afgewerkte product is vergelijkbaar met een rok.
 7. Bereid de naaimachine en zorg ervoor dat een 16 (100) denim naald installeren. Denimdoek is vrij dik en taai dus de noodzaak van een zware naald.
 8. Vouw het onderste deel van het materiaal en samen te pin. Beginnen met naaien van het midden (onder de rits deel) gaat naar het einde. Naai aan de andere kant volgens dezelfde procedure. De pennen. Om ervoor te zorgen dat de bodem van de tas is echt stevig, naai het weer voor een nieuwe ronde.
 9. Werk aan de bandjes met een van de snede broekspijpen. Knip de naden aan beide kanten om twee stukken van denim materiaal opleveren. Snijd twee centimeter van de onderkant van materiaal. U bent nu klaar om elk stuk van de denim doek naaien.
 10. Bepaal de dikte van de band. Twee inch banden vrij evenredig met de tas. Word lid van de doek van beide kanten met pinnen aan de binnenkant en naai langs. Als je klaar bent, druk op de doek van een van de open einden te laten uit de rechterzijde. Doe dit stap voor de andere riem materiaal.
 11. Naai de bandjes aan de tas. Zorg ervoor dat de uiteinden van de banden zijn even uitgelijnd. Dus dat is het. Uw blue jean boodschappentas wordt gedaan.

Boodschappentassen gemaakt van oude blauwe jeans zal nog aantrekkelijker uitzien door wat artisticiteit in. U kunt steek op knoppen of metalen studs of zelfs spuiten de zak willekeurig met textielverf.