E2a

Hoe te strass hechten aan stof

Rhinestones zijn juweeltjes die de kwaliteiten van een diamant te imiteren

Rhinestones zijn juweeltjes die de kwaliteiten van een diamant te imiteren. Sommige zijn gemaakt van bergkristallen. Sommige zijn gemaakt van glas. En nog enkele zijn gemaakt van acryl. Een van de meest populaire steentjes tot nu toe is het Swarovski kristal.

Rhinestones worden op grote schaal gebruikt in onze samenleving van vandaag. Zoals Jewelries kunnen ze heel aantrekkelijk. Maar een van de meest populaire toepassingen van strass steentjes is nu aan te sluiten op vellen, stof en kledingstukken om het eindproduct mooier en een lust voor de ogen.

Hier zijn de instructies voor het rhinestones hechten aan stof.

  • Lijmen steentjes. Rhinestones kunnen worden verbonden aan een weefsel door er lijm onder deze sieraden. Er zijn verschillende soorten lijm die beschikbaar zijn in de markt nu. Je moet echter wel met de lijm die echt bedoeld is voor het bevestigen van rhinestones voor textiel om de beste resultaten te krijgen. De E6000 en de Gem-Tac zijn slechts een paar van de meest bekende soorten lijm voor dit werk.
  • U kunt gebruik maken van een tool genaamd de Q-tip te lijmen klopje op het gebied van het materiaal waar u de strass plaatsen. Maak dan gebruik van een pincet om de steentjes op het gebied gedept met lijm. Laat de lijm drogen een paar uur.
  • Hot-fix steentjes. Rhinestones hiervoor met lijm op de achterkant van de stenen die warmtegevoelig. Met behulp van een huishouden stijltang op laag vuur, drukt u het strijkijzer op de strass geplaatst op de top van de doek of stof. Zorg ervoor dat u een dunne doek boven op de strass voordat u het strijkijzer.
  • Het duurt ongeveer een minuut voor de lijm te smelten en aan het weefsel te bevestigen. Je moet laat het volledig afkoelen als dit is gebeurd. Een andere optie is om een hot-fix setting tool. U kunt kijken op de top producenten van deze tool als Bejeweler en Kandi Kane.
  • Spannen steentjes. Deze methode wordt gebruikt voor kledingstukken waarvoor stomen en de steentjes die te groot te verlijmen. Er zijn twee typen instellingen in spannen: de Tiffany en de velg.
  • Tiffany instellingen starten vanaf de achterkant en gekrompen op de voorkant van het kledingstuk. Anderzijds moet Rim instellingen worden geplaatst op de gevel van het textiel en gekrompen op de achterkant van het doek. Je gaat een tool genaamd de strass setter voor deze specifieke methode nodig.
  • Naaien steentjes. Sommige steentjes die plat zijn hebben gaten in hen. Deze steentjes kunnen worden gelegd op kleding en kleding van de ouderwetse manier van naaien. Het voordeel van het gebruik van deze methode is dat je gemakkelijk kunt de steentjes te verwijderen en verplaats deze naar een andere locatie of op een andere stof. Het nadeel van deze methode is echter dat het meer tijd kost om volbrengen.

Welke methode u ook kiest, een ding is zeker

Hoe te strass hechten aan stof. U kunt gebruik maken van een tool genaamd de q-tip te lijmen klopje op het gebied van het materiaal waar u de strass plaatsen.
Hoe te strass hechten aan stof. U kunt gebruik maken van een tool genaamd de q-tip te lijmen klopje op het gebied van het materiaal waar u de strass plaatsen.

Welke methode u ook kiest, een ding is zeker. Uw kleding zal zeker verbazingwekkende kijken door het toevoegen van deze kleurrijke steentjes met mooie ontwerpen aan uw kleding. Het kan ook een manier van expressie bij het ontwerpen van je eigen kleding en kleding.