E2a

Hoe te tokkelen van een gitaar zonder een pick

Als je een scherp waarnemer van concerten

Als je een scherp waarnemer van concerten, zult u merken dat het is heel zeldzaam dat je een performer met een pick bij het spelen van de gitaar. Het wordt vaker gezien bij elektrische gitaristen, vooral die op de lead gitaar. Maar voor de meeste akoestische gitaar spelers, vooral voor degenen met nylon draden als gitaarsnaren, tokkelen door hun vingers alleen al zorgt voor een betere speelervaring. Hier zijn een aantal handige trucs om u te helpen sla je de snaren tot in de perfectie zonder een pick.

Wat heb je nodig:

Goed afgestelde gitaar
Comfortabele positie spelen
Gitaarband (optioneel)

Hoe te tokkelen van een gitaar zonder een pick. De juiste manier van het houden van uw gitaar.
Hoe te tokkelen van een gitaar zonder een pick. De juiste manier van het houden van uw gitaar.
  • De juiste manier van het houden van uw gitaar. Je moet eerst leren hoe goed houd je gitaar. Als je eenmaal in een goede gitaar positie, ofwel de gitaar op je schoot of op een van uw dijen (als u opstaat), zorg ervoor dat u uw vingers kunt zien dat het tokkelen zal doen, omdat je nodig hebt om een blik werpen op hen een keer in de zoveel tijd.
  • Het verschil tussen tokkelen en plukken. Op dit punt, moet u ook het verschil tussen tokkelen van de snaren en het plukken hen weten. Epileren is de beweging van het plukken van de snaren een voor een in vergelijking tot tokkelen, waar u staking de snaren op zijn minst twee tegelijk. Dit levert een geluid dat wordt gecombineerd of gedaan in koor.
  • Oefen tokkelen de snaren. Je kunt beginnen tokkelen van de snaren met je rechterhand (of links, als je een linkshandige gitarist) door te drukken op de nota's over de brug met uw andere hand en dan het slaan van de drukte snaren met de andere . Uw duim en wijsvinger moeten samen worden gedrukt, alsof je gaat halen iets, en staking met je nagel zijde van de vingers. U zult merken dat de duim de ondersteunende rol zal spelen met je wijsvinger om het meeste contact met de snaren.
  • Tokkelen naar beneden. De neerwaartse beweging van je tokkelen is het makkelijker een beroerte dus het wordt vaak gebruikt om een notitie te starten. Dit betekent dat uw nagels zijn degenen raken van de string. Wanneer u de opwaartse slag te doen, dat is de terugkeer beweging van de neerwaartse slag, wordt u bloot zijkant van uw andere vinger. Deze opwaartse slag is vooral nodig als je tokkelen in een sneller ritme. Als u gaat spelen van de gitaar voor een lange tijd, zal je al snel ontwikkelen wat eelt op de getroffen vingers, dat is een direct gevolg van de wrijving.

Als u vertrouwd bent twee snaren tegelijk

Als u vertrouwd bent twee snaren tegelijk, kunt u beginnen te raken meerdere strings in een snellere beweging. Tokkelen gemengd met bekwame plukken zal produceren zeer rijk klinkende melodieën. Zorg ervoor dat u strum volgens de muziek het natuurlijke ritme, zodat het zal klinken en voelen. Je kunt mixen tokkelen en plukken met behulp van uw andere vingers, zoals je ring-en middelvinger. Dit is ook handig wanneer u probeert te leren om de basgitaar te spelen.