E2a

Hoe te vallen trekvogels in Florida te bekijken

Voor mensen die genieten van vogels kijken

Voor mensen die genieten van vogels kijken, Florida is de plek om te zijn. Het heeft de grootste diversiteit aan vogelsoorten in het hele land. U vindt trekvogels van en naar Florida vooral tijdens de herfst. Er is zelfs een trekvogel Verdrag Act dat deze vogels beschermt tegen jagers. Als u wilt uw vogels kijken ervaring in Florida te maximaliseren, hier zijn enkele dingen te doen.

  • Eerst en vooral, kunt u deelnemen aan vogels tours in Florida. Ze zijn erg populair, vooral tijdens de migratie periode, die loopt van begin maart tot juni voor het voorjaar en begin juli tot oktober voor de herfst seizoen.
  • Als u niet wilt worden beperkt in de plaatsen waar je kon gaan bezoeken, kunt u onderzoek op deze plaatsen zelf. Ontdek de verschillende vogels hotspots in Florida. Een daarvan is Everglades National Park, waar u een grote diversiteit aan vogelsoorten, zoals papegaaien, rood-whickered buulbuuls, parkieten, pelikanen, enz. Het is goed om altijd worden uitgerust met een verrekijker te vinden als u een bezoek aan Florida , je weet nooit wanneer er sprake kan zijn vogels om naar te kijken.
  • De volgende plek om te bezoeken zou zijn beschermde natuurgebieden. De geografie en ecologie van Florida maakt het geschikt voor vogel wild te groeien. Het is een trekkende corridor, die is de reden waarom er veel verschillende vogelsoorten die zijn gegroeid naar Florida lief te hebben en begon die er wonen. Enkele van de plaatsen om te bezoeken zijn Merritt Island National Wildlife Refuge, JN "Ding" Darling National Wildlife Refuge en St. Marks Wildlife Refuge. In elk van deze plaatsen vindt u verschillende soorten vogels die uw vogels kijken eetlust zal vullen.
  • Als je gaat naar Florida in de maand september, zorg ervoor dat de Florida Birding Festival gehouden in Clearwater bij te wonen. Niet alleen krijg je talrijke zwermen trekvogels te kijken, zou je ook kennis met andere vogelliefhebbers die je kan krijgen om meer ervaringen te delen met weten.
  • Na de berghutten, kunt u een bezoek natuurlijke Conservancy jam. Dit is waar gewonde dieren worden gebracht en verzorgd. Er is een in Napels genoemd Natuurbeheer van Zuidwest-Florida en een in Orlando, dat is behoud van de Disney Wilderness.
  • Een andere plek om te bezoeken zou zijn de Florida Keys. Tijdens de herfst migreren periode, wordt u via deze plaats naar het zuiden naar het tropische plaatsen te gaan.
  • Sommige herinneringen, als u een bezoek aan veel verschillende plaatsen, is het cruciaal om een kaart mee te nemen. Ook dragen zonnebrandcrème, want je zou waarschijnlijk verblijven buiten kijken naar vogels de hele dag. U kunt ook insectenwerende middelen mee wanneer je naar de berghutten. In het wild, zijn er vele kleine insecten op de grond en op de bomen, hoef je niet wilt dat ze kruipen op je als je bezig bent vogels kijken.

Naast genoemde degenen zijn er veel meer vogels gebieden in Florida

Hoe te vallen trekvogels in florida te bekijken. Als u niet wilt worden beperkt in de plaatsen waar je kon gaan bezoeken.
Hoe te vallen trekvogels in florida te bekijken. Als u niet wilt worden beperkt in de plaatsen waar je kon gaan bezoeken.

Naast genoemde degenen zijn er veel meer vogels gebieden in Florida. Het goede ding over Florida is dat u kunt vinden vogels massaal samen, zelfs in stedelijke gebieden. Echter, de vogel-rijke plaatsen zijn nog steeds in het wild. Je moet gaan naar deze plaatsen om uw vogels kijken ervaring te maximaliseren.