E2a

Hoe te verhogen regenwormen succes

Als je begint met het verzorgen van regenwormen

Als je begint met het verzorgen van regenwormen, in gedachten te houden dat je eigenlijk op zoek bent naar na een "levende" wezens. Ja, als bodem bewoners, kunnen zij gemakkelijk overleven in minder-dan-ideale omstandigheden, maar je moet niet voorbijgaan aan het feit dat u wordt verwacht dat zij in hun basisbehoeften te alle tijden. Uw worm landbouw-systeem moet in staat zijn om een aantal vereisten voldoen. Hier zijn enkele tips over hoe u kunt verhogen regenwormen met succes:

  • Houd de ideale vocht. Uw wiggly vrienden gebruik maken van hun huid om te ademen. Letterlijk, kunnen ze zich niet veroorloven om weg te zijn van vochtig. Als dat gebeurt, ze snel verschrompelen en sterven on-the-spot. Dus, zorg ervoor dat je worm bedden of bakken altijd nat zijn.
Hoe te verhogen regenwormen succes. Controleer de juiste temperatuur.
Hoe te verhogen regenwormen succes. Controleer de juiste temperatuur.

Merk echter op het houden van de vocht in uw worm landbouw-systeem kan een beetje lastig. Als de beschikbare vocht is te veel, kan uw zuurstoftoevoer worden beïnvloed. Vocht interfereert met zuurstof omdat water heeft een beperkte capaciteit om zuurstof te houden. Vanwege dat, moet je een aantal van te leren de doe-het-zelf maatregelen om te behouden de ideale vochtgehalte van uw worm landbouw systeem. Een daarvan is de "uitgewrongen spons" techniek. Lees enkele on-line of gepubliceerd verwijzingen op dat de specifieke details te krijgen.

  • Controleer de juiste temperatuur. Als u het verhogen van Eisenia fetidas, in de volksmond bekend als rode wormen, kunt u ze in temperaturen onder nul voor langere periodes. Ze zijn zeker gaan om daar te gedijen. In feite, liefde die ze worden behandeld in bevroren materialen. Als u niet wilt dat jezelf lastig vallen met de temperatuur te controleren eis, steek uw rode wormen in de winter-als buitenshuis plaats ze.

Anderzijds, de temperatuur nodig om rode wormen kweken specifiek is. Je moet houden van hen tussen de 15C (59F) en 20C (68F). Als u wenst om hun groei te maximaliseren, 25C (77F) is ideaal. Natuurlijk kunt als u een andere worm specie, zoals de Eudrilus eugeniae (de Afrikaanse Nightcrawler) of de Perionyx uitgegraven (de Blauwe Worm), waardoor de in een temperatuur lager dan 10C (50F) gemakkelijk doden.

  • Geef het juiste voedsel. Het is altijd handig om het opzetten van de worm bed of bin en de "bron van voedsel" weg te gaan voordat u uw wormen in uw worm landbouwsysteem. Wanneer u besluit om uw wormen te zetten in uw systeem, heeft u al verzekerd van een uitstekende microbiële groei in daar. U tevens een einde aan het probleem van het vinden van wormen uit je systeem krijgt. Ze gemakkelijk houden slurpen up van uw "bron van voedsel". By the way, dierlijke mest zijn een van de beste materialen om uw wormen te verhogen in.
  • Houd het licht weg. Worms willen dat het in het donker. Ze kunnen worden gedood toen direct wordt blootgesteld aan zonlicht. Dus, gebruik ondoorzichtige recipiënten. Je kunt ook een aantal strooisel om het licht van die door uw installatie bar of u kunt uw worm landbouw systeem gewoon te positioneren in een gebied waar het licht is laag.

Dat is het

Dat is het. U bent zeker gaan om trots op je prestatie als je je worm boerderij systeem in perfecte staat. Het enige wat je hoeft te doen is het volgen van de belangrijke overwegingen genoemd in dit artikel. Als u weet hoe de geheimen van het vak, dan kunt u beloon jezelf door het uitbreiden van het systeem dat je nu hebt.