E2a

Hoe te vlooienbeten voorkomen

Vlooien zuigen het bloed van dieren en mensen

Vlooien zuigen het bloed van dieren en mensen. Ze leven op huisdieren, tapijten, meubels en andere huishoudelijke artikelen. Als de vlooien worden ingenomen, zij kunnen verspreiden parasieten zoals lintwormen. Voor vlooienbeten te voorkomen, is het belangrijk om preventieve maatregelen om vlooien weg te houden van uw huisdier, uzelf en uw huis passen. Bescherm uzelf en natuurlijk uw viervoeter geliefde in het huishouden met behulp van de volgende tips.

  1. Medicijnen uw huisdieren. Gebruik vlo killer op uw huisdieren voordat ze hebben zelfs een kans om uw honden of katten bijten. Raadpleeg uw dierenarts voor de juiste medicatie en dosering voor uw huisdieren. Snelwerkende vlooien killer en preventieve medicijnen zijn beschikbaar om te helpen vlooien problemen op te lossen onmiddellijk en stop deze bloedzuigende insecten uit te kunnen reproduceren. In plaats van het gebruik van chemicaliën op uw huisdieren, kunt u ook gebruik maken van natuurlijke remedies zoals essentiële oliën en andere zelfgemaakte recepten. Natuurlijke oliën zoals lavendel, citronella, citroengras en is bekend om effectief te houden van de vlooien op de baai. Deze essentiële oliën zijn ook helende en verzachtende werking op de huid en haren van het huisdier.
  2. Schoon uw huis. Stofzuigen regelmatig is een must, vooral als je huisdieren hebt wonen in uw huis. Eitjes meestal vestigen op tapijten en vloerkleden en meubels, zoals banken en stoelen in het huis. Was uw tapijten, vloerkleden en meubels met warm water en zeep na het stofzuigen. Voor het beste resultaat, gelden insecticide. Zorgen er echter op dat u advies van een bestrijdingsmiddel consultant vóór toepassing te zoeken als pesticiden schadelijk voor de mens, evenals uw huisdieren als ze niet goed gebruikt kan worden. Wat nog belangrijker is, vaker wassen huisdier beddengoed in warm zeepsop en droog ze in direct zonlicht. Indien nodig, vervang het beddengoed door nieuwe.
  3. Maak de buitenkant van uw huis. Honden en katten die zwerven in uw gazon of tuin hebben grotere kans op het krijgen van vlooien. Daarom is het belangrijk om regelmatig te reinigen deze gebieden buiten het huis ook. Verwijder onkruid en gebieden met een hoge vegetatie, waar uw huisdieren te hangen over. Overgiet de hele gazon periodiek water kan wassen de uitwerpselen van de volwassen vlooien op die larven gedijen. Vergeet niet te reinigen en te ontsmetten het hondenhok. Altijd onthouden om insecticiden te gebruiken met de nodige voorzichtigheid, omdat ze schadelijk zijn voor uw huisdieren kan net zo goed.
  4. Reinig uw auto. Als u uw huisdieren te nemen voor een ritje of als je toevallig te parkeren op een vlo aangetaste gebied, de kans groot dat je bij je hebt vlooien op de bekleding en het tapijt van uw voertuig. Vacuüm, wassen en shampoo de bekleding en tapijt van uw auto regelmatig aan uw voertuig vrij van vlooien te houden. U kunt ook spuiten insecticide afhankelijk van de ernst van de besmetting. Nogmaals, brengt de juiste voorzichtigheid bij het gebruik van pesticiden.
  5. Grow vlooien-afstotende kruiden rond uw huis. Voorbeelden van planten die bekend zijn om vlooien af te weren zijn pennyroyal, venkel, kattenkruid, en eucalyptus. U kunt ze groeien in uw tuin, in de buurt van het hondenhok, of in uw huis of appartement.
Hoe te vlooienbeten voorkomen. Medicijnen uw huisdieren.
Hoe te vlooienbeten voorkomen. Medicijnen uw huisdieren.

Het wegwerken van vlooien kan erg moeilijk en duur zijn als ze al besmet uw huis ernstig. Terwijl u kunt nemen van de verantwoordelijkheid van het verwijderen van hen zelf, kunt u verwijzen naar ongediertebestrijding professionals om u te helpen het werk doen.