E2a

Hoe te weerradar lezen

Sommige mensen kunnen in de war raken of aarzelend over hoe je weerradar verslagen te lezen, maar het is zeer eenvoudig om dat te doen. Radar betekent eigenlijk Radio Detection and Ranging. Het weer radarbeelden bestrijkt het grootste deel van het weer activiteiten, dus het is het meest nauwkeurig. Hier is hoe om te lezen van de weerradar schermen:

  1. Weerradar kaarten zijn direct beschikbaar online. Toegang tot een weer-uitzending website of u kunt afstemmen op een weer tv-station. De meeste van de tijd die je zou willen weten wat voor weer zou zijn in uw stad, dus zoekt u uw stad op de kaart getoond op het scherm. Voor het lezen van alle groen, geel of rood gecodeerde gebieden, vinden de stad u geïnteresseerd bent om weer informatie te vinden. Als je eenmaal hebt gevonden de stad, kunt u gaan vervolgens in op het lezen van de codes.
  2. Het weer radars worden in kleuren om neerslag te geven. Eerst bepalen de kleur codes voordat u daadwerkelijk het lezen van de weerradar kaart. Groene kleurcode geeft aan minder neerslag, terwijl de gele kleurcode geeft intense neerslag. De kleurcode rood is een indicatie van de meest intense neerslag.
  3. Voordat je verder in het lezen van de weerradar kaart, controleer altijd de datumstempel, die verschijnt meestal op de onderkant van het scherm. Je zou kunnen krijgen van de verkeerde informatie over het lezen van een verleden weer radarscherm kaart als je niet controleren op de datumstempel. Verkeerde informatie geeft je een groot nadeel. Als u niet gelezen de geactualiseerde weersvoorspellingen, is de kans groot dat u uw jas worden brengen met u in een warm en vochtig weer.
  4. Als u een video bekijkt van de weerradar scherm, zult u merken dat sommige lijnen de vorm van wolken heen en weer bewegen van de ene kant van het scherm naar de andere. Dit geeft de richting van de wind wanneer waait. Het geeft meestal hoe snel de wind gaat en van welke kant van het kompas het vandaan komt.
  5. Als de prognose voorspelt een storm, zult u merken de wolken vormen een spiraalvorm met een duidelijke "centrum". Dat wolkenvorming duidt op een depressie gebied of een storm die in de atmosfeer. Het zal pijlen die wijzen op de richting die het gaat die meestal Northwest. De dichtheid van de wolkenvorming zou u vertellen hoe groot de storm is en wat steden zullen beïnvloed in zijn loop worden.
  6. De weerradar kan wijzen op de temperaturen voor bepaalde steden. In de tv-versie, zijn ze meestal het etiket van de temperatuur. Het kan in een tabel vorm of ze gewoon gebruik maken van lettercodes. De meest gebruiksvriendelijke codes gebruikt in de prognoses op dit moment zijn de grafische codes. Wanneer u een "zon" ziet het kan betekenen de prognose zonnig en de kleurcode van deze afbeelding is meestal in geel of rood voor een intensievere warmte temperatuur. Als de neerslag is bewolkt, de grafische getoond is natuurlijk een wolk. De kleurcode in verband met deze is meestal de kleur groen. Als het voorspelt regen, de grafische Afgebeeld is een wolk met druppeltjes die uit het. Een afbeelding van een bliksem wordt opgenomen indien de prognose is een onweersbui.
Hoe te weerradar lezen. Weerradar kaarten zijn direct beschikbaar online.
Hoe te weerradar lezen. Weerradar kaarten zijn direct beschikbaar online.

Het weer kan onvoorspelbaar zijn, maar de technologie vandaag de dag bijna vangt de meest nauwkeurige weersvoorspelling. Maar je moet altijd onthouden dat er onvoorspelbaarheid in weerpatronen. Je moet het toezicht op de weerradar vaak als u wilt altijd worden bijgewerkt.