E2a

Hoe wordt ballet kostuums te kopen voor meisjes

Of ze maakt deel uit van "Het Zwanenmeer" of gaat een prinses te spelen, moet uw dochter ballet kostuum mooi en comfortabel en moeten goed passen. Door alle fijne kneepjes die betrokken zijn bij ballet, wordt algemeen aangenomen dat het kopen van ballet kostuums is een ingewikkelde procedure. Maar de waarheid is, als je weet wat je zoekt, en hoe om te zoeken naar het, moet het kopen van ballet kostuums behoorlijk beheersbaar. Hier is hoe het te doen.

Hoe wordt ballet kostuums te kopen voor meisjes. Ontvang een kind meting.
Hoe wordt ballet kostuums te kopen voor meisjes. Ontvang een kind meting.
  • Ontvang een kind meting. Cruciaal voor het kopen van ballet kostuums, en elke dancewear voor die kwestie, is de meting. Taille en lengte zijn de twee belangrijkste metingen je moet krijgen, ongeacht het type van kostuum die u zoekt. Om de taille te meten, vraag dan uw dochter om rechtop te staan en wikkel een meetlint rond haar taille. Het meetlint moet rusten net over de band van haar ondergoed. Om de lengte te krijgen, plaatst een meetlint op haar taille en hang het naar beneden richting de punt waar het ballet rok zal eindigen.
  • Neem de aard van de ballet dans in aanmerking. Ballet en andere dansvoorstellingen kunnen nu klassiek, modern, en lyrisch, en elk type vereist verschillende soorten kostuums. Bijvoorbeeld, klassiek ballet voorstellingen vereisen doorgaans dansers aan tutu's te dragen. Modern ballet, aan de andere kant, moet misschien panty's en body overgoten met een hedendaags, vloeiende rok. Lyrical ballet vereist lange rok. Dus alvorens te kopen, vraag dan uw dochter ballet instructeur precies wat voor soort kostuum is nodig voor de prestaties.
  • Houd comfort in het achterhoofd. Ballet kostuums zijn een eye candy. Ze maken je dochter kijken ultra girly en prinses-achtig. Maar maak niet schattigheid de enige factor bij het kiezen van een ballet kostuum. Het moet comfortabel, zodat je meisje vrij en gemakkelijk verplaatsen met het kostuum aan. Als uw dochter past het kostuum te vaak en is te popelen om het kostuum af te dragen, is het veilig om te zeggen het kostuum is niet comfortabel om te dragen.
  • Controleer brick-and-mortar en online kostuum winkels. Er zijn veel winkels die ballet kostuums verkopen voor meisjes, zodat u niet opraken van de opties. Als u wilt, kunt u naar een fysieke winkel en laat je kind passen verschillende soorten kostuums. Het voordeel hiervan is kunt u direct zien of het kostuum past goed, is comfortabel, en is goed genaaid. Een bezoek aan online winkels is een andere optie. Hun websites zijn meestal catalogus-achtig, dus je kunt gemakkelijk ter plaatse het kostuum dat recht is je dochter. Echter, zeer bewust van de grootte. Online winkels meestal niet te vervangen en aan de teruggaaf als je ze de verkeerde maat.
  • Probeer het ballet kostuum op je dochter. Het ballet kostuum winkel moet het mogelijk maken uw kind om het kostuum te passen. Zo niet, overweeg dan het kopen van een andere winkel. Bij de montage, kennis te nemen van de lengte, taille, oksel, en buste gebieden. Het kostuum mag geen beperking geen bewegingen van het kind en moet een effect uniek is voor ballet kostuums. Als u van plan bent te kopen bij een online winkel, echter, kan montage niet mogelijk. Dus in dit geval, je moet heel ervoor dat je de juiste maat, anders je zou kunnen hebben om het kostuum te sturen naar een naaister voor wijziging.

Als uw kind is een vast onderdeel van balletvoorstellingen, is de kans groot dat u nodig hebt om kostuums te kopen van tijd tot tijd. In dit geval moet u het kind metingen te krijgen om zo vaak op de recente groei spurts zijn.