E2a

Hoe wordt fluwelen gordijnen naaien

Wanneer u wilt dat uw huis aan meer luxe aantrekkelijker uitzien

Wanneer u wilt dat uw huis aan meer luxe aantrekkelijker uitzien, fluwelen gordijnen zijn de beste accessoire. Fluwelen gordijnen echt hebben de kunst van het vastleggen van de ogen van de toeschouwer. Ze bezitten een vleugje elegantie die een warme sfeer creëert in een kamer. Fluwelen gordijnen worden in de volksmond gebruikt als theater gordijnen en gotische decors. Ze zijn algemeen verkrijgbaar in effen kleuren, zelden met prints. U kunt kiezen uit een breed scala van kleuren bij de keuze van gordijnen en voeg luxe in elke kamer uw voorkeur te versieren.

Sommige mensen hebben plezier met het maken van hun eigen fluwelen gordijnen. Maar naaien fluwelen kan moeilijk zijn voor beginners omdat het vereist een matige vaardigheden in naaien. Het is aangeraden niet te naaien fluwelen gordijnen blijven tot u zijn uitgerust om vlot af te gordijnen. Echter, als je je voelt goed uitgeruste en vertrouwen in naaien fluwelen gordijnen, dan zijn deze stappen kunnen u helpen om uw naai leuk en gemakkelijk.

Bereid uw gekozen fluwelen gordijnen, een meetlint, schaar, opsporing potlood, nietstiften, en de naaimachine.

  1. Bepaal de grootte van het doek Afhankelijk van de afmeting van het venster of u wand te plaatsen. Maak een potlood schets van de meting en leg ze op een vlakke ondergrond waarin u kunt de volledige afbeelding weer te geven. Start pinning de omtrek en zorgvuldig snijden alle kanten. Bij het snijden van fluwelen gordijnen, doe het stap voor stap op een moment. Als u probeert om het te snijden in multi-layer, kan de stof glijden en zijn verschijning zal worden beschadigd.
  2. Vouw beide linker-en rechterzijde van de stof ten minste een inch. Pin de omgevouwen zijden van boven naar beneden. Let op dat bij het gebruik van spelden en naalden op fluwelen gordijnen, is het belangrijk om de 70/10 naald of een dunnere naald en pen gebruiken wanneer u niet kunt vinden geen.
  3. Naar het onderste deel van het gordijn, twee maal vouwen het basisstation ongeveer twee inch. Pin goed.
  4. Bepaal de grootte van de staaf vouw de resterende rand minstens een centimeter vouw weer ongeveer 4 duim de grootte van de staaf. Vergrendel elke rand van pinning.
  5. Nu kunt u beginnen met naaien. Om het materiaal te voorkomen van verfrommelen terwijl u naait, h en-rijgen de voorkeur boven machine-bedruipen. Oefen niet te veel druk op de gordijnen,. Het laat indrukken op de stof die u niet wilt zien nadat u mee naaien.

Fluweel is een van de meest gevoelige soorten textiel

Hoe wordt fluwelen gordijnen naaien. Bepaal de grootte van het doek afhankelijk van de afmeting van het venster of u wand te plaatsen.
Hoe wordt fluwelen gordijnen naaien. Bepaal de grootte van het doek afhankelijk van de afmeting van het venster of u wand te plaatsen.

Fluweel is een van de meest gevoelige soorten stof. Dus omgaan met uw gordijnen met de nodige zorg aan hun schoonheid en elegantie te behouden. Als je merkt dat je huiverig om dit soort van gordijn naaien, kunt u altijd genieten van de aankoop van een kant-en-klare, elegante fluwelen gordijn van uw keuze. Maar als je echt, madly en diep fluwelen gordijnen wenst voor uw huis, maar met een zeer beperkt budget, kunt u proberen te vragen hulp van vrienden die over de nodige naai-vaardigheden. Dit kan ook u een kans om naar te kijken en te leren, zodat je jezelf op een dag uw eigen gordijnen naaien.