E2a

Hoe wordt kakkerlakken te identificeren

Een kakkerlak is een insect dat is moeilijk te behandelen

Een kakkerlak is een insect dat is moeilijk te behandelen. Er zijn ongeveer 4000 soorten kakkerlakken. Deze kakkerlakken gedijen in verschillende omgevingen, maar ze liever om in warme plaatsen en tropische landen. Kakkerlakken staan bekend om te leven als gevolg van andere kakkerlakken 'activiteiten. Kakkerlakken laten een spoor van chemicaliën wanneer ze scheiden. De andere kakkerlakken kunt de uitwerpselen 'trail om voedsel of water te vinden. Het identificeren van de soorten kakkerlakken misschien niet een gemakkelijke taak.

Hier zijn een aantal online bronnen die u kunt gebruiken als een gids voor identificatie kakkerlak:

  1. Domyownpestcontrol.com - U ziet een veel informatie over verschillende soorten van ongedierte, zoals vliegen, insecten, mieren, termieten, teken, vlooien, kakkerlakken en nog veel meer. Op deze webpagina leert u de verschillende classificaties van kakkerlakken. Enkele van de soorten kakkerlakken beschreven op de website bevatten de Duitse kakkerlak, de Europese kakkerlak, de Brownbanded kakkerlak, de rokerige bruine kakkerlak en de Oosterse kakkerlak.
  2. Extension.umn.edu - Deze webpagina heeft een veel informatie over kakkerlakken. Ze hebben ook foto ter identificatie. De pagina bevat ook een aantal tips om u te helpen beheren en te controleren kakkerlak plagen. Dit is een nuttige kakkerlak identificatie gids die u kunt afdrukken.
  3. Idealnotions.com - Deze website heeft informatie over de vijf meest bekende soorten kakkerlakken. Het toont ook foto's van deze kakkerlakken. Een deel van de informatie die je kunt krijgen op deze website ook informatie over het uiterlijk van de kakkerlakken en waar ze zijn meestal te vinden.
  4. Orkin.com / kakkerlakken - Orkin is een ongediertebestrijding website waar je kunt krijgen van de diensten van een verdelger. Het heeft een veel informatie over het gedrag van kakkerlakken en wat voor soort voedsel dat ze zich aangetrokken voelen tot. U kunt meer lezen over kakkerlak besmetting en hoe zich te ontdoen van de kakkerlakken als u problemen ondervindt een besmetting.
  5. Blattodea.net - Deze webpagina is de kakkerlak forum. U kunt uw eigen vragen over opmerkingen, vragen en tips. U kunt ook gebruik maken van het forum om andere mensen te helpen met hun kakkerlak problemen. Om iets op het forum te plaatsen, moet u zich registreert op de website voor gratis. Dit forum zal u helpen een kakkerlak als je ooit hulp nodig hebt.
  6. Planetcockroach.com - Deze website is gewijd aan het delen van informatie over kakkerlakken. Een deel van de informatie die u hier kunt vinden zijn de levenscyclus van een kakkerlak, ziekten je kunt krijgen van kakkerlakken, de anatomie van een kakkerlak en een gids om u te helpen de soorten kakkerlakken die gemeenschappelijk zijn.
Hoe wordt kakkerlakken te identificeren. Een kakkerlak is een insect dat is moeilijk te behandelen.
Hoe wordt kakkerlakken te identificeren. Een kakkerlak is een insect dat is moeilijk te behandelen.

Dit zijn enkele van de meest nuttige websites die u kunt gebruiken voor het identificeren van kakkerlakken. U kunt lezen over hoe om zich te ontdoen van de kakkerlakken te krijgen in uw huis, zodat u niet hoeft te een verdelger bellen. Als u denkt dat uw huis wordt geteisterd door kakkerlakken, is het beter om het werk te laten aan de deskundigen, zodat zij goed kan omgaan met de kakkerlakken.