E2a

Kleermakerij tips: hoe je een jurk te maken

Pak een jurk patroon, stof en naaien materialen en laten we beginnen

De tevredenheid van het creëren van je eigen kleding kan net zo groot als het geld dat je bespaart. Als u denkt aan het maken van een jurk, niet worden overweldigd. Het is leuk om je eigen te maken. U kunt een eenvoudige stijl maken thuis als u deze tips en instructies. Hier is hoe:

Materialen:
Meetlint
Dress patroon
Stof
Schaar
Stof pen
Naaimachine en draad

  1. Neem metingen. Voorafgaand aan de slag moet u de basiselementen van de jurk te maken. Om dit te doen, zodat u de drager voor de grootte van haar heupen, taille, buste, schouders en de lengte die u wenst voor de rok zou moeten meten.
  2. Kies de jurk patroon en stof. Voor uw eerste experiment in de mode is het beste om te beginnen met een winkel gekocht patroon. Zodra u de naai-en bouw-vaardigheden onder de knie hebt zul je je beter voelt schetsen en ontwerpen van uw eigen stijlen. Bij het werken aan een nieuwe of ingewikkelde stijl wilt u misschien een template of monster in een eenvoudige en goedkope mousseline weefsel te creëren. Zodra u het ontwerp dat u wilt en kunt uw succes te dupliceren kunt u vervolgens de jurk in de gewenste stof. U bent gebonden aan een paar fouten maken wanneer het proberen iets nieuws dus voel je vrij om ze te maken met een goedkope stof en bespaar jezelf wat geld en verspilde moeite.
  3. Monteer de rok. Volg het patroon om het patroon pin om de stof knip dan de stof. Naai de rok volgens het patroon richtlijnen.
  4. Monteer de top. Als er nieuwe aan de praktijk van het naaien wil je misschien beginnen met een eenvoudig patroon, zoals een verschuiving jurk, strapless lijfje of overhemd stijl met een simpele scoop of V-hals. Deze minder ingerichte stijlen zijn eenvoudiger te maken dan een ingerichte, rouched of geometrische cut lijfje.
  5. Leg de stukken samen. Controleer de boven-en onderkant voor de fit voor de eindassemblage en het zetten van de jurk samen. Veel kleding stijlen zijn eenvoudige one-sheet stijlen waarin u de boven-en onderkant tegelijkertijd assembleren. Voor deze stijlen kunt u deze stap overslaan. Voor een jurk met een gepaste bovenkant, gedefinieerde taille of flouncy rok, zult u waarschijnlijk te maken de delen apart dan ze te monteren tijdens deze stap.
  6. Draag de jurk. Zelfs als u gebruik maakt van een etalagepop is het moeilijk om echt te weten hoe een jurk eruit zal zien en passen tot het op een bewegende, menselijk lichaam. Dus probeer je jurk op. Voel je vrij om aanpassingen te maken indien nodig ga dan uit op de stad in je nieuwe creatie.
Kleermakerij tips: hoe je een jurk te maken. Kies de jurk patroon en stof.
Kleermakerij tips: hoe je een jurk te maken. Kies de jurk patroon en stof.

Deze kleermakerij tips helpen u uw eigen kleding. Klaar om kleding komen in de gemiddelde maten, zodat iedereen met een lange romp of extra lange benen moeite met het vinden van jurken die goed passen kan hebben te dragen. Voor deze vrouwen, en zo vele anderen, het creëren van een origineel ontwerp is het beste antwoord.