E2a

Hoe beginners kan een rubik 's kubus oplossen

Het oplossen van een Rubik's kubus kan moeilijk en frustrerend om een beginner te zijn

Het oplossen van een Rubik's kubus kan moeilijk en frustrerend om een beginner zijn. Echter, er is een gemakkelijke manier om een Rubik's kubus op te lossen om het te herstellen in zijn oorspronkelijke staat. Je hoeft alleen maar een aantal eenvoudige patronen en kleuren formaties leren. Deze methode wordt aanbevolen voor beginners omdat het minder beweegt en het is gemakkelijk te onthouden. Merk op dat hoewel je andere methoden kunt gebruiken, ze vereisen intense memoriseren en meer complexe bewegingen, waardoor ze afgeraden voor beginners.

Methode van de beginner voor het oplossen van een Rubik's kubus is als volgt:

Voor de eerste laag van de kubus:

  • Maak een kruis bestaande uit vijf vierkantjes van dezelfde kleur. Dit kruis moet worden op de onderste laag van de kubus. Je moet in staat zijn om deze stap te doen binnen een paar minuten, want het is niet al te moeilijk.
  • Je moet de kleuren maken rond de zijkant van het kruis wedstrijd. Om dit te doen, draai het kruis meerdere malen. Je moet krijgen twee vierkanten op een kant om dezelfde kleur hebben. Herhaal dit tot je twee kanten met twee vierkantjes met dezelfde kleur.
  • U moet de stukken swap aan de kant van het kruis, die niet overeenkomen. Ze kunnen naast elkaar of aan weerszijden van de kubus. Doe dit door een zet door aan de boven-en onderlaag.
  • Je moet plaats de 4 hoeken van de kleur van het kruis tot een enkele laag te maken. Doe dit door aan de bovenzijde van de kubus en door toevoeging van de vier delen van een enkele kleur zijn onderste laag. Uw kubus moet een onderlaag van een kleur en vier pleinen van een enkele kleur op de vier kant lagen.
Hoe beginners kan een rubik 's kubus oplossen. Maak een kruis bestaande uit vijf vierkantjes van dezelfde kleur.
Hoe beginners kan een rubik 's kubus oplossen. Maak een kruis bestaande uit vijf vierkantjes van dezelfde kleur.

Voor de tweede laag van de kubus:

  • Steek de vier middelste lagen zodat de zijkanten hebben nu zes vierkantjes van dezelfde kleur. Je nodig hebt om dit proces te doen een kant tegelijk. Als een vierkant wordt geplaatst op de verkeerde manier je nodig hebt om het te verwijderen voordat u hem opnieuw te laden. De kubus moet een kleur hebben voor de onderste laag, de vier zijden met zes vierkanten aan beide zijden, met de zes vierkanten die een enkele kleur.

Voor de derde en laatste laag van de kubus:

  • Je moet de randen van de laatste 'ongevormd' kleur gezicht make-up. Je moet een kruis van die kleur te vormen op de bovenste laag van de kubus. Pas dezelfde manier als wanneer de kruisverbindingen vormende onderaan.
  • U moet de hoeken van die kleur gezicht make-up, zodat de bovenste laag zal bestaan uit een kleur. Gewoon draaien de hoeken net zoals je deed toen het vormen van de onderste laag van het plein. Uw kubus moeten de toplaag afgewerkt.
  • Moet de hoeken te positioneren voor de kleuren op de zijde van de kubus. Net draai de toplaag tijdens het draaien van de zijkanten en je zal eindigen met de vier zijden van de kubus ontbreekt een vierkant voor hun respectievelijke kleuren.
  • Het laatste wat je hoeft te doen is aan de randen, of de laatste pleinen die nodig is om de kleuren aan de zijkanten van de kubus te voltooien positioneren. Moet de eerder beschreven bij het vormen van de bovenste en onderste laag methode toepassen.