E2a

Hoe om vaardigheden op starcraft verbeteren

Starcraft is een van de meest gespeelde computergames

Starcraft is een van de meest gespeelde computergames. Het hebben van de nodige vaardigheden voor het spel zal een speler zeker op een voetstuk van de gaming glorie. Hier zijn enkele nuttige tips die u zou kunnen volgen in het verbeteren van uw vaardigheden in Starcraft.

  • Leer van andere spelers. Wees nederig en weten dat er een heleboel dingen die je kunt leren gewoon door te kijken naar andere mensen spelen. Er zijn een heleboel sites online die u in staat om het spel replays van andere spelers downloaden. Een voorbeeld is gosugamers.net . Met deze herhalingen, kunt u kennis met nieuwe strategieën en spel plannen. Als je kijkt vaker, kunt u zelfs worden bijgewerkt met de nieuwste evoluties van het spel strategieën en specifieke vaardigheden. Specifieke vaardigheden omvatten gebouw orders, effectief intimiderend, controle-eenheden, en het houden van funderingen intact.
  • Let op je eigen herhalingen. Je kan ver gaan door te leren van je eigen fouten. Evalueer de effectiviteit van uw game plan. Zelfs als het niet was de grootste spel nog, vergeet dan niet om je spel op de replay op te slaan. Tijdens het kijken, bewust te wijzen op je fouten en uw zwakke punten. Door de volgende wedstrijd, dan kunt u nu al waarschuwen jezelf tegen het plegen van de dezelfde fouten opnieuw.
  • Doe forums en bouwen communicatieve relaties met andere spelers. Er zijn een heleboel van de forum sites beschikbaar op het internet waar Starcraft spelers vaak ontmoeten voor uitwisseling van ideeën. Een speler die beter presteert in games kunnen geven punten van zijn succes. Een voorbeeld van een handige online forum site die tips en strategieën voor beter spel bespreekt is teamliquid.net .
  • Leren en verbeteren van uw multi-tasking vaardigheden. Dit betekent dat u moet leren hoe om vooruit te denken in het spel. Het zal betekenen dat u te maken met twee problemen en strategieën vrijwel gelijktijdig. Bijvoorbeeld, terwijl het doden van vijanden of tegenstanders, kan het nodig zijn om de uitbreiding van uw economie op hetzelfde moment vast te zetten. Dit zal niet alleen de vraag uw mentale concentratie, maar je lichaam coördinatie ook. U moet uw vingers raken de juiste toetsen tijdens het koken van een game plan op je geest. Meestal zijn de "uitdaging" deel van het spel zal u toelaten om multi-tasking te oefenen. U vindt er ook een aantal kaarten geconcentreerd op micro-controlling en multi-tasking vaardigheden training.
  • Wees consistent in het oefenen. In elke vaardigheid, praktijk zal u toelaten om te zetten in daden wat je hebt geleerd. Er kan niet genoeg games die je speelt alleen maar om een bepaalde vaardigheid te perfectioneren. Maar elk spel zal uw prestaties zeker een upgrade van de vorige.
  • Eerste Play zelf. Wees tevreden met de computer als tegenstander op het eerste. Beginners kunnen profiteren goed in het oefenen met de voorspelbare bewegingen van hun digitale tegenstander. U kunt uw spel speelt en kijk hoe de computer reageert en zich bezighoudt met je aanvallen.
  • Meer informatie over het terrein. U kunt de Campagne Editor gebruiken voor het leren van het terrein. Je kennis zou wel eens goed van pas komen bij de bestrijding van op deze terreinen. Verslaan die niet bekend is gemakkelijker te realiseren.

Hoe om vaardigheden op starcraft verbeteren. Leer van andere spelers.
Hoe om vaardigheden op starcraft verbeteren. Leer van andere spelers.

Het spelen Starcraft zal niet alleen je verfijnt je multi-tasking vaardigheden, maar het zal ook leert u slimme planning en vastberadenheid om het te perfectioneren.