E2a

Hoe kan ik PC computer games te kopen

Hoewel veel beperken zich tot de wereld van de console gaming

Terwijl velen zich beperken tot de wereld van de console gaming, pc-games brengt een geheel nieuw niveau met de game-ervaring. Het kan iets meer werk in eerste instantie, maar de beloningen zijn de moeite waard. Hier zijn enkele richtlijnen voor de aankoop van pc-games.

 1. Welke spellen vind je leuk om te spelen? Hou je van adventure games? Puzzel games? First person shooters? Op een gegeven moment, de first person shooter was bijna uitsluitend beperkt tot de PC! Het is belangrijk om het analyseren van uw voorkeuren en antipathieën, zodat u kunt bepaalde games richten op het gebied van PC gaming. Als u niet zeker weet wat u wilt, kunt u (uiteraard) springen rechts in en proef wat titels interessant lijken, maar als je je zinnen gezet op een genre, het gemakkelijker zal zijn om de beste titels in de lokaliseren genre en zorg ervoor dat uw computer kan hen te behandelen.
 2. Wat zijn uw computer specs? Het meest frustrerende deel van het spelen van PC games voor nieuwe gebruikers van het gebied is ervoor te zorgen dat de computer waarop wedstrijden worden gespeeld kunnen ze te behandelen. Bij het winkelen voor nieuwe pc-games, is het belangrijk om het volgende weten over uw computer:
  • De hoeveelheid vrije ruimte op uw harde schijf (5GBs vrije wil zowat elke PC game te behandelen)
  • Hoeveelheid RAM (512 MB is voldoende voor de meeste games)
  • Processorsnelheid (2Ghz is op de high-end en zal zich bezighouden met de meeste games)
  • Video / grafische kaart (De NVIDIA GeForce-serie is compatibel met de meeste games)
  • Besturingssysteem (Windows XP is de standaard;. Windows is over het algemeen meer compatibel met PC games dan Macintosh)
  Hoe kan ik PC computer games te kopen. Welke spellen vind je leuk om te spelen?
  Hoe kan ik PC computer games te kopen. Welke spellen vind je leuk om te spelen?

  Voor sommige games, kun je wegkomen met minder dan wat wordt vermeld, maar de bovenstaande zal zorg dragen voor de meeste nieuwe spellen. Op de meeste pc-games, zal er een sticker op de achterkant van de doos waarin de aangegeven "Minimale systeemvereisten." Hierin worden de minst mogelijke waarden voor alle vier stukjes van bovenstaande informatie die nodig zijn om het spel in kwestie.

  Bij het kopen van pc-games, de volgende vraag is ook belangrijk: Bent u bereid om uw computer te upgraden upgraden je RAM-geheugen, bijvoorbeeld, kan een paar kost honderd dollar, maar de mogelijkheden voor gaming (en het gemak waarmee de gebruiker in staat zal zijn naar andere computers taken uit te voeren) zal sterk worden uitgebreid. Als u niet bereid bent om te upgraden, dan zult u merken een punt in het PC-spel tijdlijn waarna veel nieuwe games niet kunnen worden afgespeeld op uw computer.

 3. Heeft u een internet verbinding Als je een internetverbinding hebt (in het bijzonder een snelle verbinding), dan is een hele nieuwe wereld van pc-games zal openstaan voor u: Massively Multiplayer Online Role Playing Games (MMORPG's). Dit zijn spellen die fungeren als RPG's, maar die kunnen worden afgespeeld met miljoenen mensen over de hele wereld via een internetverbinding. Populaire voorbeelden van dit genre zijn EverQuest (EQ) en World of Warcraft (WoW).
 4. Kies een spel dat past bij uw behoeften. Kies een spel dat valt in uw prijsklasse (45€ is ongeveer tops voor de pc-games van vandaag), past uw computer specs, en ziet er aantrekkelijk voor u. Het spel kopen, mee naar huis, installeren en spelen. Als u problemen, neem dan contact het spel technische ondersteuning.