E2a

Hoe de calavera verkrijgen in Fable 2

U kunt het maximaliseren van uw RPG online gaming ervaring als je in staat om krachtige wapens te verkrijgen en met succes te ondernemen sub-quests. Niet alleen zal je in staat zijn uit te proberen opwindende uitdagingen, waardoor je je een gecertificeerde, blauw-blooded gamer, zul je ook in staat zijn om over je prestaties bogen naar je vrienden. Als je speelt Fable 2, een van de uitdagingen die je zou kunnen nemen is het verkrijgen van de Calavera. Lees verder voor de beste tips om dit te doen:

Hoe de calavera verkrijgen in fable 2. Weten wat de calavera is.
Hoe de calavera verkrijgen in fable 2. Weten wat de calavera is.
  • Weten wat de Calavera is. Een calavera is een legendarische wapen, het is een soort van stomp foelie die brandschade (met zijn vlam augment) kan toebrengen en kan maar liefst 67 punten schade toe aan vijanden veroorzaken. Een nadeel van dit wapen is echter dat de aanval snelheid langzaam is. De basis waarde is 4.385 goud. In de Fable 2 universum, werd de Calavera gebruikt door Vipress, een mooie, maar bloeddorstige half heks krijger die felle gevechten leidde in Albion. Dit wapen is verrassend eenvoudig te verkrijgen.
  • Ga naar westcliff. Volg de verhaallijn tot u bij een stad genaamd Westcliff. Westcliff is een soort van regeling voor misdadigers, prostituees en bandieten. Er zijn vele attracties en quests in deze stad, zoals de Crucible (waar je kon de Chopper, een ander krachtig wapen te verwerven) en de Westcliff Shooting Range (waar je kon de Red Dragon, nog een andere legendarische wapen te verkrijgen). Je karakter zal gaan naar Westcliff na een ontmoeting met Hammer in Brightwood en dan die door de Bandit kust. Om door Bandit kust en in Westcliff, moet u de schurken en bandieten die je zal ontmoeten, evenals een Balverine vechten - een lastige vijand.
  • Verhoog je niveau van corruptie. Dit is het een vereiste voor het verkrijgen van de Calavera: u hoeft alleen maar ten minste 75% van corruptie. Je kan dit doen door het verhogen van de huur en de prijzen op alle eigenschappen die je karakter bezit. Een andere manier is om de bonus, "The Heart of corruptie" te verkrijgen door te slapen op een huis dat deze bonus biedt, of door te slapen voor 7 dagen achter elkaar.
  • Open de westcliff demon deur. Dit is ook bekend als The Vault. Deze deur is voorschrift is dat er geen leven na de dood, en stelt dat mensen moeten leven ten volle.
  • Vind de westcliff demon deur. Er zijn verschillende manieren om deze deur. Het eerste scenario is als je net in Westcliff, en je hebt niet geholpen Barnum nog niet. In dit geval zult u de deur te vinden door het volgen van de hoofdweg tot je een hutje. U ziet een pad naast de hut. Volg deze, totdat je merkt dat je op een plateau met een vuurplaats en een aantal gebouwen. Blijf het pad volgen, en blijven zoeken naar links. U zult de deur te vinden een beetje verscholen langs de weg.

Het tweede scenario is als u al geholpen Barnum

Het tweede scenario is als u al geholpen Barnum. In dit geval ziet u een stenen brug bij de Westcliff ontwikkeling. Steek deze brug over en je zult een kleine hut te zien. Volg de weg naast deze hut.

De derde manier is door een snelle reis naar de Howling Halls. Loop van te maken, en volg het pad. Je zult merken dat je een wandeling door een wazige gebied met ruïnes, als je eenmaal verlaat dit gebied, zul je de deur rechts van je te vinden.

Zodra u bij de Vault, het zal de Calavera opleveren binnen als je voldoende corrupt.

Daar heb je het! Dit zijn de eenvoudige stappen voor het verkrijgen van de Calavera. Veel geluk, en gelukkig gaming!