E2a

Hoe maak je een air fighter spelen: kruispunt van de elementen

Air vechters in de Kruispuntbank van de elementen hebben een hoge kans van het zijn de beste onder alle andere personages. Goed zijn spreukgebruikers, kan lucht tekens zeker dit gebruiken als een voordeel.

Echter, veel gamers vinden het moeilijk om lucht-strijders te behandelen

Echter, veel gamers vinden het moeilijk om lucht-strijders te behandelen. Hierdoor verkrijgen van een hoger niveau met een lucht gevechtsvliegtuig een uitdaging. Maar uw verhaal kunnen verschillend zijn. Als u check out deze tips over hoe je succes te spelen als een lucht vechter in het spel, kunt u verzekerd zijn van een win:

  • Laad uzelf met wapens. Verschillende wapens zijn van groot belang voor u wanneer u speelt als een lucht vechter. Dit omvat foelie, zwaard, bijl, en de lucht dolk. U kunt ze grijpen in de lucht rijk, die u kunt bereiken door het volgen noorden van de hoofdweg van de stad. Zodra je pak wapens, arm aan uw lucht vechter.
  • Beschermen jezelf tegen vijanden. Hetzelfde met de wapens, kunt u lucht armor krijgt van de lucht rijk ook. Als je jammer en u kunt elke armor in de grond niet vinden, kunt u eenvoudig items te verzamelen en te verkopen in de stad voor goud. U kunt het goud gebruiken om uw lucht vechter kopen met lederen harnas. Het dragen van dit soort harnas kan u helpen een hoop door het hele spel.
  • Invest op drankjes. Als je extra munten, is het het beste als je koopt roze drankjes uit de monnik. Het drinken van hen zal u helpen uw hit points te laden. Echter, wanneer je hit points nog steeds hoog zijn, kunt u altijd rekening met rode of kastanjebruin-gekleurde drankjes. Deze, anderzijds, kan zorgen sterker genezing.
  • Selecteer tegenstanders verstandig. Wat goed is over de Kruispuntbank van de elementen is dat je de mogelijkheid om je tegenstanders te selecteren. Vandaar, moet je verstandig genoeg zijn wanneer dit te doen om uw positie in het spel te waarborgen. Bijvoorbeeld, als je in het neutrale gebied, moet je beginnen met het plukken wilde honden en jakhalzen als tegenstanders. Verzamel de items die je vijanden laten vallen, zodat je ze kunt verkopen voor goud. U kunt de gids "Monsters aan te vallen door Realm en Level" te lezen die door de game-ontwikkelaars te helpen het land een verstandige keuze.
  • Vecht je een weg naar het einde. Met behulp van de hierboven genoemde tips, kunt u verder gaan naar de bestrijding helemaal tot het einde. Als een lucht vechter, heb je het voordeel van een verhoogde weerstand tegen spreukgebruikers. Vergeet ook niet dat personages uit de tegenovergestelde element dat u kunt doen tweemaal de schade. In uw geval als een lucht-vechter, de aarde is uw tegenovergestelde element. Vandaar, kunnen alle tekens van de aarde rijk dubbele schade aan uw vechter veroorzaken.
Hoe maak je een air fighter spelen: kruispunt van de elementen. Laad uzelf met wapens.
Hoe maak je een air fighter spelen: kruispunt van de elementen. Laad uzelf met wapens.

Net als alle andere personages in de Kruispuntbank van de elementen, het enige geheim in slagen in dit spel is om de trucs voor element van je vechter kennen. Als een lucht vechter, moet u de juiste wapens, armors, drankjes, en vijanden te krijgen voor een zeker winnen aan het eind van het spel.