E2a

Hoe kan blijven verdienen goud in World of Warcraft

Om te kunnen overleven in het spel World of Warcraft

Om te kunnen overleven in het spel World of Warcraft, je karakter moet verdienen een constante hoeveelheid goud. Het goud kan bieden voor de dingen die je karakter nodig heeft als hij levels in het spel. Lees verder en geven wij u tips over hoe u blijven verdienen goud in World of Warcraft.

Download de wereld van warcraft veilingmeester add-on.
De Veilingmeester tool is beschikbaar voor download op auctioneeraddon.com . De Veilingmeester hulpmiddel zal u helpen het beheer van alle op de markt informatie in de World of Warcraft game. Door middel van de Veilingmeester tool, kunt u ook de waarde van elk item dat je hebt in je inventaris. Regelmatig toegang tot de Veilingmeester hulpmiddel om te weten welke van uw items zijn waardevol en verkoop ze op de Auction House.

Hoe kan blijven verdienen goud in world of warcraft. Download de wereld van warcraft veilingmeester add-on.
Hoe kan blijven verdienen goud in world of warcraft. Download de wereld van warcraft veilingmeester add-on.

Station een teken op de veiling huis.
Naar je main character te voorkomen dat heen en weer reizen naar de Auction House, maakt u een ander karakter, bij voorkeur een 'Mule'. Dit karakter kan worden gestationeerd op de Auction House en in de buurt van een mailbox van een grote stad om het gemakkelijker maken voor u om het proces van het veilen spullen te beheren. Alle items die je andere character verzamelt uit questen moeten worden gericht aan de Mule en hij is degene in-charge van de veiling de artikelen.

Ga verder met questen in World of Warcraft en het verzamelen van alle items die je kunt.
Questen, bestrijding en plunderen moet worden gedaan zoals gewoonlijk zelfs bij de start van het spel. Niet alleen bent u levelen van je hoofdpersoon, maar je bent ook gepresenteerd met meer kans op het verzamelen van waardevolle items die kunnen worden verkocht. Ook kan vlees vinden op monsters of op uw dier kills worden verkocht voor een grote hoeveelheid goud in de Auction House.

Ontwikkel je personage beroep.
Er zijn verschillende beroepen in de World of Warcraft. A Gathering Beroep vraagt je karakter te verkrijgen grondstoffen zoals kruiden, ertsen of dierenhuiden en een Production Beroep moet je karakter te transformeren de grondstoffen verzameld in items zoals potions, wapens of outfits. Door het ontwikkelen van een beroep, je karakter is in staat om te verzamelen en / of items creëert voor persoonlijk gebruik, evenals het verdienen van een winst van de items die hij verzamelde en / of gemaakt.

Om te kunnen overleven in het spel world of warcraft. Station een teken op de veiling huis.
Om te kunnen overleven in het spel world of warcraft. Station een teken op de veiling huis.

Verzamel unieke items die u kunt veilen in de toekomst.
Pak een beperkte aanvoer items van speciale leveranciers over de stad. Ook kunnen seizoensgebonden en promotionele artikelen verdien je heel veel goud. Spelers die nooit de kans kregen om een greep van deze items te krijgen bereid zullen zijn om zelfs een flinke prijs te betalen alleen maar om ze te krijgen.

Overleven het spel World of Warcraft is net te overleven in de echte wereld. Je karakter moet hard werken en op bestelling strategize om het goud te verdienen.