E2a

Hoe maak je sims 2 run sneller

Sims 2 is een van de meest populaire computer games aller tijden

Sims 2 is een van de meest populaire computer games aller tijden. Het spel stelt spelers in staat om vrijwel elk type van karakter te creëren, en de personages huizen, carrières, vrienden, familie, en vrijwel alle andere dingen die een mens kan doen geven. Sims 2, is echter wel een bron zware programma dat soms lag, vooral als u het programma op een oudere computer hebt geïnstalleerd. Hier is hoe kunt u uw spel te draaien sneller.

Hoe maak je sims 2 run sneller. Achtergrondprogramma's.
Hoe maak je sims 2 run sneller. Achtergrondprogramma's.
  • Opnieuw opstarten. De meest fundamentele actie die je kunt doen is om de computer opnieuw opstarten. Computers uiteindelijk vertragen wanneer ze zijn geopend voor te lang. Dit komt omdat het systeem cache wordt gevuld met informatie uit alle van de actie die u hebt gedaan sinds u hebt geopend op de computer. Uiteindelijk kan dit leiden tot de computer steeds trager wordt. Start de computer opnieuw is als het geven van uw computer een holistische opfriscursus. De meeste computers vandaag de dag wordt uitgeschakeld en opnieuw op te starten in slechts een minuut of zo, dat is waarom herstarten is niet meer zo veel van het gedoe zoals het was toen.
  • Geheugen. Vervolgens moet je ook rekening houden met het geven van uw computergeheugen een boost. Als je de systeemvereisten voor Sims 2, zal je zien dat het echt zal werken met zo weinig als 256 megabyte geheugen. In werkelijkheid echter, moet je veel meer als je wilt je spel te werken zonder een hapering. Extra geheugen-eenheden kunnen worden gekocht en eenvoudig te installeren op uw computer. Zo veel als mogelijk, moet uw computer beschikken over een gigabyte aan geheugen of meer.
  • Achtergrondprogramma's. Vervolgens ook controleren of er een aantal programma's die worden uitgevoerd voordat je zelfs het spel spelen. Omdat het spel is bron zwaar, moet u zich vrij zo veel systeembronnen mogelijk, zoals de processor en het geheugen. Om achtergrondprogramma's te verwijderen, sluit dan alle programma's die u hebt geopend. Om een volledige lijst van alle programma's die actief zijn op de achtergrond te krijgen, opent u de Task Manager en sluit andere onnodige programma's zoals P2P cliënten.
  • Details en schaduwen. Vervolgens ook rekening houden met het detailniveau in je spel. Als je spel is geladen voltooid, gaat u naar het menu Instellingen en controleer of er schaduwen. Het spel neemt veel geheugen jus proberen om de schaduwen juist voor het spel te krijgen, zodat u in staat zullen zijn om de snelheid van je spel door het verwijderen van de schaduwen. Lees ook het niveau van de details in de afbeeldingen. Als de gegevens zijn ingesteld op Hoog, kan het spel vertragen. Met behulp van Low als de instelling zal verwijderen een aantal van de details in het spel, maar als je gewoon wilt spelen, moet je nog steeds in staat om zelfs met lagere detail instellingen.

Tot slot, moet u overwegen het reinigen van uw computer zelf

Tot slot, moet u overwegen het reinigen van uw computer zelf. Ten minste eenmaal per maand, leeg de prullenbak en start de schijf defragmenteren programma. Dit zal helpen optimaliseren van uw computer en het sneller te maken. Reinig ook de tijdelijke bestanden op uw computer, en verwijder onnodige programma's. Met deze stappen, moet u in staat om de snelheid van uw computer en uw Sims 2 spel run sneller te maken.