E2a

Hoe speel je online golf

Golf is een populaire outdoor spel waarbij de spelers hun eigen kleine golfbal spelen in een gat met behulp van verschillende clubs. De officiële regels van de Golf definiëren de sport als "het spelen van een bal van de afslagplaats in het gat door een slag of opeenvolgende slagen in overeenstemming met de regels".

Een golf spel is leuk. Golfen geeft je vriendschappelijke wedstrijd met andere spelers. U kunt genieten van de concurrentie en vriendschap op hetzelfde moment in een spel van golf. In feite veel zakelijke deals zijn verzegeld op de golf greens! Golfen geeft u de kans om van het buitenleven te genieten, om het gras te voelen en gewoon versteld staan van de verschillende configuraties van de 18-holes golfbanen. Tot slot krijgt u ook de lichaamstraining van het spelen van golf door te lopen vanaf het eerste gat tot het beëindigen van de 18 e hole en zelfs op de "19 e hole" - de informele termijn voor het clubhuis en de bar. Dus bezoek uw dichtstbijzijnde golf winkel of zoek op het net voor online golf winkels en informeren over lessen en apparatuur. Kijk voor korting golfbanen en golf spelen op je eigen niveau, zoals junior golf of dames golf.

Hoe speel je online golf.
Hoe speel je online golf.

Als u niet in staat bent om te gaan golfen fysiek of gewoon het gevoel te lui om het echte werk te proberen, kunt u golfen online. U kunt verschillende online golf spellen gratis. Deze websites zijn slechts voorbeelden die online golf games die kunnen worden afgespeeld gratis aan te bieden.

  1. www.nabiscoworld.com . Deze website biedt Golfbaan, een spel ontwikkeld door Skyworks Technologies. Om deze golf spel te spelen, moet je eerst je golfclub en afstand te kiezen. Het spel heeft een radar display om u te helpen bij het richten van uw doel. Verplaats de cursor naar links en rechts om dat doel te perfectioneren. Klik en houd de muisknop ingedrukt en sleep het naar beneden om het niveau van de kracht in je slag te kiezen. Draai de muis naar boven, terwijl het loslaten van de muisknop los om de bal te raken.
  2. www.freegames.ws . Deze website biedt de Mini Golf Course-Miniputt spel. Het is een spel gemaakt met Flash, dus je hebt een Flash plugin om deze run in uw web browser. Om deze golf spel te spelen, moet u eerst uw golf bal in de meest geschikte deel van het groene gebied bij het begin van elke hole. Klik met de muis om de bal te laten vallen naar de plek die u hebt gekozen. Verplaats en richt de muis om je slag te richten. Een gele lijn toont de baan van de bal en de kracht van het schot. Klik met de muis om je kans te wagen.
  3. www.miniclip.com / games / nl . Miniclip biedt het spel Golf Ace. Dit spel is gebaseerd op Shockwave, dus je moet de Shockwave plug-in installeren in uw webbrowser om dit spel uit te voeren. Dit spel kan gespeeld worden met behulp van het toetsenbord. De pijltoetsen zal het doel van het schot. De Page Up en Page Down toetsen kiest uw golfclubs. De Spatiebalk zal de kracht en nauwkeurigheid van het schot, en ten slotte op de letter "v" zal u toelaten om de cursus kaart te zien. Dit spel biedt een 9-holes golfbaan.

Dus of het is het echte werk of virtuele, een spelletje golf is zeker een hoop plezier.