E2a

Hoe de beste auto wassen en wax tips van de profs

De zorg voor uw auto kan soms tijdrovend en kost veel geduld te behandelen. Juiste zorg voor uw auto zou niet alleen langer bruikbaar blijft, maar ook behoudt zijn waarde wanneer u denkt aan het nemen van het voor de handel in of voor re-selling. Je hoeft niet een fortuin te besteden om te kunnen uw auto merk nieuwe look te houden, alles wat je hoeft te doen is de volgende paar eenvoudige stappen:

Hoe de beste auto wassen en wax tips van de profs. Was uw auto onder een schaduwrijke, overdekte ruimte.
Hoe de beste auto wassen en wax tips van de profs. Was uw auto onder een schaduwrijke, overdekte ruimte.
  1. Was uw auto onder een schaduwrijke, overdekte ruimte. Direct zonlicht kan extra schade aan afwerking van uw auto veroorzaken. Zorg ervoor dat uw auto goed is afgezwakt, omdat dit helpt bij het verwijderen van alle resten die klampte zich vast aan uw auto. U kunt ook gebruik maken van warm water om ervoor te zorgen dat de deeltjes worden verwijderd uit het oppervlak van uw auto.
  2. Gebruik de voorgeschreven auto reinigingsmiddelen. Weg met afwasmiddel of kleding reinigingsmiddelen omdat ze stoffen die mogelijk niet compatibel zijn te gebruiken op lak van uw auto baan. Zorg ervoor dat u nooit laten het reinigingsmiddel droog, om ervoor te zorgen dat chemische deeltjes niet blijft plakken aan uw auto. Dus als u uw auto wassen in direct zonlicht, zorg ervoor dat de auto een keer verwateren elke in een tijdje. Droog na het reinigen van uw auto met materialen zoals badstof, pluisvrije doek of microvezel handdoek. U wilt de zachtste materialen mogelijk te gebruiken, zodat er geen verdere schade maken als je een cursus materiaal dat zou leiden tot krassen op uw kostbare auto.
  3. Gebruik WD-40, orbitale buffer, gedenatureerde alcohol, of andere soortgelijke producten om hardnekkig vuil te verwijderen, zoals teer of boomhars. Daarna ervoor te zorgen dat uw auto volledig droog is, in het bijzonder het beschadigde gebied, gelden de volgende producten, wat je liever om hardnekkig vuil te verwijderen. Breng het met een badstof, in een soepele, draaiende beweging zonder toepassing van te veel druk om ervoor te zorgen uw auto paint job blijft in tact. Zodra u klaar bent het verwijderen van het vuil, veeg het residu van de oplossing, en indien nodig, opnieuw wassen dat gedeelte en droog het op de juiste manier.
  4. Wax en uw auto te polijsten voor een gladde afwerking. U kunt kiezen uit het gebruik Carnauba Wax, maar experts zeggen dat dit niet lang gaat dat lang, alleen voor ongeveer dertig tot zestig dagen, als het smelt gemakkelijk bij blootstelling aan extreme hitte, hoewel het heeft uw auto te geven dat natte, super glanzende look. Een andere optie zou zijn met behulp van een synthetische polijstmachine, bij voorkeur met teflon en Polymer stof, als het duurt veel langer dan de carnaubawas. Je zou eigenlijk gewoon je auto minimaal polijsten als twee keer per jaar als u gaat gebruiken synthetische polijstmachine. Wanneer de was zetten en polijsten, gebruik het schuim of doek die met het product. Vergeet niet om cirkelvormige beweging te gebruiken, zich te concentreren op een gebied eerst voordat u verder gaat naar een ander. Wacht tot de was op te drogen een beetje, en vervolgens een schone doek te gebruiken om buff het behandelde gebied. U kunt maximaal van toepassing op twee tot drie lagen voor maximale bescherming.

Zorg ervoor dat u de instructies omtrek te volgen met wat product dat u gaat gebruiken. Ook kunt u uw auto handleiding controleren voor de aanbevolen reinigings-en waxen producten van de fabrikant. Niet alleen bent u in staat te knijpen in een beetje oefening voor jezelf, je was ook in staat om ervoor te zorgen dat uw auto is in tip-top vorm.